SATURDAY CHILL

photo339439997527632052

Idag har jag och Ida varit i stallet och vi lät Boppan springa i paddocken först och sedan red vi ut en sväng! Och nu håller jag och Ida på att baka chokladkakor vilket ska bli så gott! Vi ska äta dom till en film ikväll. Filmen heter ”2012” och vi såg lite av den igår och ska fortsätta ikväll. Jag har velat se den filmen länge så det var bra att jag tog tag i det.

 Jag är riktigt exalterad för imorgon, då ska jag och några fler i familjen åka iväg och då ska jag filma en ”Häng med mig” video.

Today Ida and I were in the stable and at first we let Boppan run in the paddock and then we went out for a walk with her! And now Ida and I are baking chocolate cookies which will be so tasty! We will eat them to a movie tonight. The film is called ”2012and we saw a bit of it yesterday and we will continue tonight. I have wanted to see that movie for a long while so it was good that I took hold of it.

I’m really exited for tomorrow, me and a few others in the family are going away and I’ll film a Join me” video.

3 kommentarer
 • LIFEBYSELENA

  Åhh vad härlig dag du har haft och vilken härlig kväll du kommer ha och jag älskar filmen 2012 lite ångestladdad för jag har ju som sagt lite panik över att jorden kommer att gå under haha <3 kika gärna in min Youtube kanal https://www.youtube.com/channel/UCf1eYbEYK15Tuv6HUm9rpfw

 • Mishi

  Åh, vad kul du har haft det!💕 Älskar dig, snälla kolla in mitt fp till dig på IG: @endlesslisa 🌟

 • Maha

  Boppan är såå söt!!

  nouw.com/maha