LOVELY DAY

IMG_0059 IMG_0062 IMG_0082

Jag var haft en jättehärlig dag verkligen! Det var riktigt roligt att åka till Torp och jag kom hem med lite saker som jag kommer visa i en haulvideo. Jag filmade en ”Häng med mig” som jag håller på att ladda upp just nu. Vi ska snart äta tacos och ikväll ska jag kolla på någon film. Mys<3

I’ve had a really lovely day indeed! It was really fun to go to Torp shopping mall and I came home with some things that I will show in a haulvideo. I recorded a Join me which I’m uploading right now. We will soon eat tacos and tonight I’ll watch a movie. cozy<3

8 kommentarer
 • LIFEBYSELENA

  Åhh gud vilken fin hjälm du köpte Lisa den passar dig perfa <3 kika gärna in min Youtube kanal det skulle betyda allt <3 https://www.youtube.com/channel/UCWDvpRGthPYbWA88E-HfkQg/featured

 • Maha

  Åh så mysigtt!

  nouw.com/maha

 • anton j

  lisa du passar i hjälmen. tar ni EU körkort eller AM körkort om jag hade varit er så skulle jag ha tagit EU körkort för då hade ni kunnat köpa en A-traktor som ni både kunde ha på somaren och vintern

 • Thelma Shirin

  snälla använd inte google translate

 • emmi

  Lisa är ida vegetarian när hon int köpt dom där bacon shipsen i videon?

 • sofie

  guuud. du är verkligen snygg i hjälm. inte för att vara elak. du är jätte snygg med smink och så också. det jag menar är att du passar i allt. du är snygg i allt!!!!

 • lollo

  bra inlägg

  nouw.com/ankisar

  En bra blogg om ankor

 • Lina❤️

  Så fin 😍😍😘😘❤️❤️