BILDSPEL

Här är ett bildspel som jag klippte ihop med alla bilder jag tog på Harry Potter studio tour i England. När jag kollar på alla bilderna vill jag bara tillbaka igen och jag har precis läst ur bok fem i serien. Jag har blivit världens Harry Potter fan verkligen!

Here is a slide show that I cut together with all the pictures I took on the Harry Potter studio tour in England. When I look at all the pictures I just want to go back again and I just read the book five in the series. I have become a huge Harry Potter fan!

3 kommentarer

3 kommentarer på “BILDSPEL”

 1. Ellen skriver:

  Hej! Jag är en tretton årig tjej som bloggar på Spotlife. Jag skriver om tankar och åsikter, samt om minnvardag och livstil. Jag uppdaterade idag om ett inlägg om kropps fixering, kolla gärna in på bloggen, läs och lämna en kommentar! Mvh Ellen Perfekt ellenperfeekt.spotlife.se

 2. Isabella skriver:

  Hej Lisa! jag ska själv dit i augusti (FINALLY XD) Och jag undrar om det var dyra priser där :) inte för att de skulle spela någon roll x)

 3. Lana skriver:

  Lisa jag har åkt dit på SportLovet alltså denna sportlovet fast jag hade sportlov en vecka före dig och då åkte jag dit!
  Jag längtar redan tillbaka när jag ser på den Bildspelet som du har gjort. 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *