YESTERDAY

IMG_0030 IMG_0106 IMG_0107

Igår var jag då iväg i uddevalla och i ”Häng med mig” videon sa jag att jag skulle lägga ut bilder på bloggen på vad jag köpte. Så här är bilderna! Jag köpte två kuddar på Jysk och en på Chilli. Sen köpte jag ett silverfat på en second hand affär som jag tänkte ha ljus på, det blir riktigt fint!

Yesterday I was in Uddevalla and I said I in Hang With Me” video that i was going to put pictures of what I bought on the blog. So here are the pictures! I bought two pillows at Jysk and one at Chilli. Then I bought a silver platter at a second hand store that I am going to have candles on, it will be really nice!

5 kommentarer
Detta inlägget postades i: Nytt.

5 kommentarer på “YESTERDAY”

 1. Nawaal skriver:

  Vad fint // älskar dig
  : )

 2. bettlost skriver:

  Hej Lisa. jag vet att du gillar att rida bettlöst och jag vet ett slags träns som inte trycker på några känsliga ställen i hästen ansikte och det är micklem träns (finns att köpa på hööks för 1349 så du vet) men det tränset iaf ligger inte på några ställen och trycker och man kan ha både med bett och utan bett till Micklem tränset http://www.hooks.se/globalassets/inriver/resources/300121-10-14100-mil-has-01.jpg (en länk till en bild på det tränset)

  här är en länk till en video som berättar om tränset. Jag är oxå en sån människa som vill att hästen ska slippa bett.

 3. Maha skriver:

  Fina saker! :)

  nouw.com/maha

 4. Lorri skriver:

  It is truly a nice and helpful piece of information. I am satisfied that you shared this useful information with us.

  Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *