TWIST AND TURN EVERYTHING

photo303321152224340471

Igår la jag ut denna bilden på Instagram och skrev några emojis under den (tog bort den sen..). Folk blev jättearga och kastade ut sig massa elakt hit och dit. ”Detta är dubbelmoral, du ville ju inte ens bli nominerad””Asså kan du inte vara lite tacksam?” osv.

Käre nån. I videon ”Jag vill inte vara den Youtubern” så pratade jag om att jag inte vill tjata till mig ett pris utan att jag vill att mina tittare själva ska tänka att de kanske vill nominera mig. Och sen att jag inte är på Youtube bara för att vinna priser utan för att det är så himla roligt. Sen är det självklart roligt om mina tittare tycker jag är värd ett pris!

Jag sa aldrig något om att jag INTE vill bli nominerad utan som sagt, NI ska själva få välja vem ni vill nominera och jag vill inte tjata till mig något pris. Därför skrev jag bara några emojs eftersom jag inte vill hålla på och tjata att ni ska gå in och rösta på mig. Det är ERT val vem ni vill rösta på i ”Årets style”. Emojisarna har INGENTING att göra med att jag inte skulle vara tacksam, det är nonsens. Jag är jättetacksam att jag blivit nominerad genom att NI valde att nominera mig, inte för att jag tjatade på er.

Tycker det är trist att jag alltid ska få skit för vad jag än gör eller säger..

Yesterday, I put this picture on Instagram and wrote some emoji under it. People became very angry and wrote mean things. ”This is a double standard, you did not even want to be nominated” … ”can you not be a little bit grateful?” etc.

In the video ”I do not want to be that Youtuber” I talked about that I do not want to nag me a price, I want my viewers themselves to think that they might wish to nominate me. And that I’m not on Youtube just to win prices, rather because it is so much fun. Then it is obvious really fun if my viewers I think im worthy a price!

I never said anything about that I don’t want to be nominated, but like I said, you shall be free to choose who you want to nominate and I do not want to nag me a price. Therefore, I wrote a few emojs because I do not want to keep on nagging you to go in and vote for me. It is your choice who you want to vote for in the ”Best Style” cetegory. The emojis has NOTHING to do with that I would not be grateful, it’s nonsense. I’m really grateful that I have been nominated because YOU chose to nominate me, not because I nagged you to.

Think it’s sad that I always get shit for what I do or say..
38 kommentarer

38 kommentarer på “TWIST AND TURN EVERYTHING”

 1. Ida skriver:

  Fattar inte vrf folk ska hoppa på dig hela tiden?? Du vill ju bara göra det du älskar!
  Jag har röstat på dig i Årets Style, hoppas du vinner! LOVE U

  1. Misslisibell skriver:

   Nej jag förstår inte riktigt heller… Tack så mycket<33

 2. Esmeralda Nässen skriver:

  Synd att endel hackar på dig hela tiden😥😥

 3. angelina skriver:

  Lisa du är bara bäst…minns det! Folk kan skriva saker utan att tänka efter först. Men ta inte åt dig, vet att det är änklare sagt än gjort men vissa förstår inte…tänk på oss som älskar dig istället♡♡♡ om folk vill vara sur puppor får de vara de. Jag röstar vidare på dig💕💕💕 de som skriver hat vill bara få uppmärksamhet. Men du har ju kollat på insurgen, så du ska vara både tapper och fridfull😉😄 fortsätt med de du gör. Folk ska inte tro att de får bästemma över dina tankar, åsikter o.s.v du är helt och enkelt bäst 😍😍😍😍😘😘😘

 4. Alltid ska det vara något dom hackar på. Blir så arg och ledsen över sådant. Förlåt, men hur kan man vara så pantad att tro att du menar att du inte VILL bli nominerad. Det du sa TYDLIGT i videon var liksom att du inte vill vara den Youtubern som tjatar på ens tittare att en ska nominera dig. Utan man ska få välja det helt själv på egenhand. Vilket jag tycker var riktigt bra sagt. Även fast det inte är något fel med att ”tjata” heller.
  Jag nominerade dig, och skickade iväg min röst direkt. Du förtjänar verkligen priset, för du är så himla talangfull!!<33
  http://www.emiliagustavsson.se

 5. 123 skriver:

  Varför lägger du inte ut något på din snapstory längre? Sen förstår jag inte att personer hoppar på dig du är ju jätte talangfull!💖

  1. Ida skriver:

   Hon har bara sin snapstory för sina vänner nu eftersom hon nu har sin egen app ;) Då använder hon den istället och har livestreams :)

   1. 123 skriver:

    Aha tack för svar!🙏

 6. Sesi skriver:

  Umgås du fortfarande med Amy

 7. lollo skriver:

  Bra inlägg

  Bra blogg om ankor

  http://www.nouw.com/ankisar

 8. Almina Persson skriver:

  Man blir så trött på att många folk ska säga dumma saker! Och du är värt ett pris tycker jag för du ger mig insperation!
  Det var du som gjorde att jag startade en youtube kanal. Den heter Almina Fashion om någon undrar!
  Du är bäst Lisa! <3

 9. Molly skriver:

  Har börjat blogga igen! Kolla in min blogg nouw.com/falkeback

 10. Estergris skriver:

  Älskar dig Lisa och förstår dig verkligen. Sluta aldrig med det du gör, hatarna är bara avundsjuka ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 11. Läsare skriver:

  Det är provocerande för folk när du lägger upp det. Bara att du finns med i bilden kan uppfattas av vissa som att du är lite ”Hej titta jag är med rösta på mig”. Ta mig inte fel, jag är inte negativ, menar bara att (tyvärr) måste man vara övertydlig på sociala medier, för folk dömer snabbt och antar saker.

 12. Ellen skriver:

  http://ellenperfeekt.spotlife.se/2016/03/06/mobbning-forstor-liv/

  Jag vill nå ut till andra genom min blogg, jag vill förmedla budskap och hjälpa andra! Läs gärna och lämna en kommentar!

 13. Lillsan skriver:

  För ibland så måste du vara försiktig med vad du säger, folk är källkritiska och du kan inte säga de ena och göra de andra

 14. Jenniey Love skriver:

  Bra skrivet! Du är så duktig. Saknar dock dina sminkvideos för dem kommer så sällan nu. kramiz<3

 15. Elisabet skriver:

  Håller med men snälla sluta inte med youtube för det snälla

  1. anonym skriver:

   Vem har sagt att hon ska sluta med youtube bara för det haha

 16. Sanna skriver:

  Du är förtjänar verkligen att vinna i Årets Style! :)

 17. Celina Ljung skriver:

  Men varför tog du bort bilden? Det får dig att se ut som om du kände att du hade fel. Folk som klagade på dig tänker ”Aa, hon tog bort för hon visste att vi hade rätt”. Så, jag tycker det skulle varit bäst om du inte raderade bilden. Och sen är det inte första gången du får hat, tyvvär. Jag har sett andra bilder som typ rullar på med hat och du inte tar bort. Känner att det är något med Gultuben som jag inte verkar förstå med dig här..

  1. liili skriver:

   håller med

 18. Johanna skriver:

  Kolla gärna in min blogg!
  nouw.com/johannaelisa

 19. curry 4 skriver:

  I enjoy you because of your own effort on this site. My aunt take interest in managing internet research and it is obvious why. We learn all concerning the compelling mode you render great steps via your web blog and as well as boost response from people about this content then my daughter is without a doubt becoming educated a lot of things. Take advantage of the remaining portion of the new year. You have been conducting a remarkable job.

 20. converse shoes skriver:

  I intended to write you a very small remark just to give many thanks yet again with the stunning pointers you’ve contributed on this page. It is quite remarkably open-handed with people like you to allow unreservedly what a few individuals would have made available for an ebook to earn some bucks on their own, especially considering the fact that you might have done it in case you desired. The creative ideas in addition acted to be the great way to fully grasp many people have the identical zeal the same as my own to learn good deal more with regards to this problem. I’m sure there are numerous more pleasant instances ahead for individuals who browse through your blog post.

 21. yeezy boost skriver:

  I precisely had to say thanks once again. I’m not certain the things that I might have used without the entire tricks provided by you relating to this situation. Previously it was an absolute alarming setting in my position, however , discovering a new expert tactic you processed that made me to jump for delight. I’m just thankful for the work and even have high hopes you really know what a powerful job your are putting in training people today with the aid of your website. Probably you’ve never met any of us.

 22. goyard handbags skriver:

  I in addition to my guys were found to be examining the excellent helpful hints from the blog then quickly came up with a horrible suspicion I had not expressed respect to the web blog owner for them. These people had been passionate to learn all of them and already have absolutely been taking pleasure in these things. I appreciate you for actually being really kind and for picking variety of exceptional themes millions of individuals are really needing to be informed on. My very own sincere apologies for not expressing gratitude to earlier.

 23. supreme hoodie skriver:

  My wife and i got absolutely delighted John managed to do his inquiry through the entire ideas he obtained from your web page. It is now and again perplexing just to continually be giving for free concepts which often some other people have been making money from. And we recognize we need the website owner to be grateful to for this. The entire illustrations you made, the straightforward website menu, the friendships you help engender – it’s got many extraordinary, and it’s helping our son and us reckon that this subject matter is awesome, which is certainly pretty mandatory. Thank you for all!

 24. hermes belt skriver:

  My husband and i have been quite lucky that Albert managed to finish up his analysis through your precious recommendations he was given in your web page. It’s not at all simplistic to simply always be giving away guidance which others may have been selling. We know we have got the writer to be grateful to for that. The entire illustrations you made, the straightforward website menu, the friendships you will make it possible to foster – it’s all spectacular, and it is letting our son in addition to our family understand the theme is amusing, and that is extraordinarily vital. Thanks for the whole lot!

 25. I happen to be writing to make you be aware of of the excellent experience our princess obtained checking your web page. She learned a lot of details, which include what it is like to possess a wonderful coaching heart to have other folks quite simply know precisely a variety of very confusing things. You actually surpassed our own expected results. Thank you for imparting these invaluable, trustworthy, revealing and even unique guidance on this topic to Evelyn.

 26. adidas nmd r1 skriver:

  Thank you a lot for providing individuals with an extremely special possiblity to check tips from this website. It really is very enjoyable and also stuffed with a great time for me and my office peers to search your site no less than three times every week to read through the fresh guidance you have. Of course, I’m usually contented concerning the extraordinary inspiring ideas you give. Some 2 facts in this posting are honestly the most effective I have had.

 27. hermes belt skriver:

  Thanks so much for giving everyone an extraordinarily marvellous opportunity to check tips from here. It can be so awesome and also packed with a lot of fun for me and my office fellow workers to visit your site really thrice a week to study the latest tips you have got. And lastly, we are at all times fascinated for the good secrets served by you. Certain 2 facts in this post are undeniably the finest we’ve ever had.

 28. Thank you so much for giving everyone an extremely brilliant opportunity to read in detail from this blog. It really is very fantastic and stuffed with a great time for me personally and my office peers to search your site more than 3 times a week to study the newest items you have. And indeed, I’m so usually fascinated with your fantastic advice you serve. Certain 2 tips in this article are ultimately the best I have ever had.

 29. nike flyknit skriver:

  I not to mention my pals ended up following the good ideas from the blog and then before long got a horrible feeling I had not expressed respect to the web blog owner for them. Most of the boys are actually as a result thrilled to see all of them and now have extremely been having fun with these things. Many thanks for genuinely quite thoughtful and then for considering these kinds of incredible subjects most people are really eager to know about. Our sincere apologies for not saying thanks to earlier.

 30. Thanks a lot for providing individuals with an extremely marvellous chance to read critical reviews from this web site. It’s always so good and also stuffed with fun for me and my office mates to search your blog the equivalent of three times in a week to read the fresh things you will have. And lastly, I’m also certainly contented with your beautiful creative ideas you give. Certain two facts in this posting are certainly the best we have had.

 31. moncler skriver:

  I wish to get across my appreciation for your generosity giving support to those who have the need for assistance with this important issue. Your special commitment to passing the message all-around appears to be unbelievably interesting and have continuously helped guys like me to achieve their aims. The interesting hints and tips means this much a person like me and a whole lot more to my fellow workers. With thanks; from all of us.

 32. nike hyperdunk skriver:

  My wife and i have been joyous Peter managed to do his reports from the ideas he gained from your very own blog. It is now and again perplexing just to find yourself giving freely helpful tips that most people could have been making money from. And we all already know we have got the writer to appreciate for this. All the explanations you’ve made, the simple blog menu, the friendships you help to create – it’s got many unbelievable, and it’s really letting our son and us believe that that article is amusing, and that’s extremely indispensable. Thanks for all!

 33. adidas yeezy skriver:

  Thanks for all your hard work on this website. Kim really loves carrying out research and it’s easy to see why. We know all relating to the compelling medium you produce invaluable techniques via the website and therefore inspire participation from others on the idea so our daughter has been understanding so much. Take advantage of the remaining portion of the year. You’re the one doing a splendid job.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *