TWIST AND TURN EVERYTHING

photo303321152224340471

Igår la jag ut denna bilden på Instagram och skrev några emojis under den (tog bort den sen..). Folk blev jättearga och kastade ut sig massa elakt hit och dit. ”Detta är dubbelmoral, du ville ju inte ens bli nominerad””Asså kan du inte vara lite tacksam?” osv.

Käre nån. I videon ”Jag vill inte vara den Youtubern” så pratade jag om att jag inte vill tjata till mig ett pris utan att jag vill att mina tittare själva ska tänka att de kanske vill nominera mig. Och sen att jag inte är på Youtube bara för att vinna priser utan för att det är så himla roligt. Sen är det självklart roligt om mina tittare tycker jag är värd ett pris!

Jag sa aldrig något om att jag INTE vill bli nominerad utan som sagt, NI ska själva få välja vem ni vill nominera och jag vill inte tjata till mig något pris. Därför skrev jag bara några emojs eftersom jag inte vill hålla på och tjata att ni ska gå in och rösta på mig. Det är ERT val vem ni vill rösta på i ”Årets style”. Emojisarna har INGENTING att göra med att jag inte skulle vara tacksam, det är nonsens. Jag är jättetacksam att jag blivit nominerad genom att NI valde att nominera mig, inte för att jag tjatade på er.

Tycker det är trist att jag alltid ska få skit för vad jag än gör eller säger..

Yesterday, I put this picture on Instagram and wrote some emoji under it. People became very angry and wrote mean things. ”This is a double standard, you did not even want to be nominated” … ”can you not be a little bit grateful?” etc.

In the video ”I do not want to be that Youtuber” I talked about that I do not want to nag me a price, I want my viewers themselves to think that they might wish to nominate me. And that I’m not on Youtube just to win prices, rather because it is so much fun. Then it is obvious really fun if my viewers I think im worthy a price!

I never said anything about that I don’t want to be nominated, but like I said, you shall be free to choose who you want to nominate and I do not want to nag me a price. Therefore, I wrote a few emojs because I do not want to keep on nagging you to go in and vote for me. It is your choice who you want to vote for in the ”Best Style” cetegory. The emojis has NOTHING to do with that I would not be grateful, it’s nonsense. I’m really grateful that I have been nominated because YOU chose to nominate me, not because I nagged you to.

Think it’s sad that I always get shit for what I do or say..
23 kommentarer

23 kommentarer på “TWIST AND TURN EVERYTHING”

 1. Ida skriver:

  Fattar inte vrf folk ska hoppa på dig hela tiden?? Du vill ju bara göra det du älskar!
  Jag har röstat på dig i Årets Style, hoppas du vinner! LOVE U

  1. Misslisibell skriver:

   Nej jag förstår inte riktigt heller… Tack så mycket<33

 2. Esmeralda Nässen skriver:

  Synd att endel hackar på dig hela tiden😥😥

 3. angelina skriver:

  Lisa du är bara bäst…minns det! Folk kan skriva saker utan att tänka efter först. Men ta inte åt dig, vet att det är änklare sagt än gjort men vissa förstår inte…tänk på oss som älskar dig istället♡♡♡ om folk vill vara sur puppor får de vara de. Jag röstar vidare på dig💕💕💕 de som skriver hat vill bara få uppmärksamhet. Men du har ju kollat på insurgen, så du ska vara både tapper och fridfull😉😄 fortsätt med de du gör. Folk ska inte tro att de får bästemma över dina tankar, åsikter o.s.v du är helt och enkelt bäst 😍😍😍😍😘😘😘

 4. Alltid ska det vara något dom hackar på. Blir så arg och ledsen över sådant. Förlåt, men hur kan man vara så pantad att tro att du menar att du inte VILL bli nominerad. Det du sa TYDLIGT i videon var liksom att du inte vill vara den Youtubern som tjatar på ens tittare att en ska nominera dig. Utan man ska få välja det helt själv på egenhand. Vilket jag tycker var riktigt bra sagt. Även fast det inte är något fel med att ”tjata” heller.
  Jag nominerade dig, och skickade iväg min röst direkt. Du förtjänar verkligen priset, för du är så himla talangfull!!<33
  http://www.emiliagustavsson.se

 5. 123 skriver:

  Varför lägger du inte ut något på din snapstory längre? Sen förstår jag inte att personer hoppar på dig du är ju jätte talangfull!💖

  1. Ida skriver:

   Hon har bara sin snapstory för sina vänner nu eftersom hon nu har sin egen app ;) Då använder hon den istället och har livestreams :)

   1. 123 skriver:

    Aha tack för svar!🙏

 6. Sesi skriver:

  Umgås du fortfarande med Amy

 7. lollo skriver:

  Bra inlägg

  Bra blogg om ankor

  http://www.nouw.com/ankisar

 8. Almina Persson skriver:

  Man blir så trött på att många folk ska säga dumma saker! Och du är värt ett pris tycker jag för du ger mig insperation!
  Det var du som gjorde att jag startade en youtube kanal. Den heter Almina Fashion om någon undrar!
  Du är bäst Lisa! <3

 9. Molly skriver:

  Har börjat blogga igen! Kolla in min blogg nouw.com/falkeback

 10. Estergris skriver:

  Älskar dig Lisa och förstår dig verkligen. Sluta aldrig med det du gör, hatarna är bara avundsjuka ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 11. Läsare skriver:

  Det är provocerande för folk när du lägger upp det. Bara att du finns med i bilden kan uppfattas av vissa som att du är lite ”Hej titta jag är med rösta på mig”. Ta mig inte fel, jag är inte negativ, menar bara att (tyvärr) måste man vara övertydlig på sociala medier, för folk dömer snabbt och antar saker.

 12. Ellen skriver:

  http://ellenperfeekt.spotlife.se/2016/03/06/mobbning-forstor-liv/

  Jag vill nå ut till andra genom min blogg, jag vill förmedla budskap och hjälpa andra! Läs gärna och lämna en kommentar!

 13. Lillsan skriver:

  För ibland så måste du vara försiktig med vad du säger, folk är källkritiska och du kan inte säga de ena och göra de andra

 14. Jenniey Love skriver:

  Bra skrivet! Du är så duktig. Saknar dock dina sminkvideos för dem kommer så sällan nu. kramiz<3

 15. Elisabet skriver:

  Håller med men snälla sluta inte med youtube för det snälla

  1. anonym skriver:

   Vem har sagt att hon ska sluta med youtube bara för det haha

 16. Sanna skriver:

  Du är förtjänar verkligen att vinna i Årets Style! :)

 17. Celina Ljung skriver:

  Men varför tog du bort bilden? Det får dig att se ut som om du kände att du hade fel. Folk som klagade på dig tänker ”Aa, hon tog bort för hon visste att vi hade rätt”. Så, jag tycker det skulle varit bäst om du inte raderade bilden. Och sen är det inte första gången du får hat, tyvvär. Jag har sett andra bilder som typ rullar på med hat och du inte tar bort. Känner att det är något med Gultuben som jag inte verkar förstå med dig här..

  1. liili skriver:

   håller med

 18. Johanna skriver:

  Kolla gärna in min blogg!
  nouw.com/johannaelisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *