TWIST AND TURN EVERYTHING

photo303321152224340471

Igår la jag ut denna bilden på Instagram och skrev några emojis under den (tog bort den sen..). Folk blev jättearga och kastade ut sig massa elakt hit och dit. ”Detta är dubbelmoral, du ville ju inte ens bli nominerad””Asså kan du inte vara lite tacksam?” osv.

Käre nån. I videon ”Jag vill inte vara den Youtubern” så pratade jag om att jag inte vill tjata till mig ett pris utan att jag vill att mina tittare själva ska tänka att de kanske vill nominera mig. Och sen att jag inte är på Youtube bara för att vinna priser utan för att det är så himla roligt. Sen är det självklart roligt om mina tittare tycker jag är värd ett pris!

Jag sa aldrig något om att jag INTE vill bli nominerad utan som sagt, NI ska själva få välja vem ni vill nominera och jag vill inte tjata till mig något pris. Därför skrev jag bara några emojs eftersom jag inte vill hålla på och tjata att ni ska gå in och rösta på mig. Det är ERT val vem ni vill rösta på i ”Årets style”. Emojisarna har INGENTING att göra med att jag inte skulle vara tacksam, det är nonsens. Jag är jättetacksam att jag blivit nominerad genom att NI valde att nominera mig, inte för att jag tjatade på er.

Tycker det är trist att jag alltid ska få skit för vad jag än gör eller säger..

Yesterday, I put this picture on Instagram and wrote some emoji under it. People became very angry and wrote mean things. ”This is a double standard, you did not even want to be nominated” … ”can you not be a little bit grateful?” etc.

In the video ”I do not want to be that Youtuber” I talked about that I do not want to nag me a price, I want my viewers themselves to think that they might wish to nominate me. And that I’m not on Youtube just to win prices, rather because it is so much fun. Then it is obvious really fun if my viewers I think im worthy a price!

I never said anything about that I don’t want to be nominated, but like I said, you shall be free to choose who you want to nominate and I do not want to nag me a price. Therefore, I wrote a few emojs because I do not want to keep on nagging you to go in and vote for me. It is your choice who you want to vote for in the ”Best Style” cetegory. The emojis has NOTHING to do with that I would not be grateful, it’s nonsense. I’m really grateful that I have been nominated because YOU chose to nominate me, not because I nagged you to.

Think it’s sad that I always get shit for what I do or say..
125 kommentarer

125 kommentarer på “TWIST AND TURN EVERYTHING”

 1. Ida skriver:

  Fattar inte vrf folk ska hoppa på dig hela tiden?? Du vill ju bara göra det du älskar!
  Jag har röstat på dig i Årets Style, hoppas du vinner! LOVE U

  1. Misslisibell skriver:

   Nej jag förstår inte riktigt heller… Tack så mycket<33

 2. Esmeralda Nässen skriver:

  Synd att endel hackar på dig hela tiden😥😥

 3. angelina skriver:

  Lisa du är bara bäst…minns det! Folk kan skriva saker utan att tänka efter först. Men ta inte åt dig, vet att det är änklare sagt än gjort men vissa förstår inte…tänk på oss som älskar dig istället♡♡♡ om folk vill vara sur puppor får de vara de. Jag röstar vidare på dig💕💕💕 de som skriver hat vill bara få uppmärksamhet. Men du har ju kollat på insurgen, så du ska vara både tapper och fridfull😉😄 fortsätt med de du gör. Folk ska inte tro att de får bästemma över dina tankar, åsikter o.s.v du är helt och enkelt bäst 😍😍😍😍😘😘😘

 4. Alltid ska det vara något dom hackar på. Blir så arg och ledsen över sådant. Förlåt, men hur kan man vara så pantad att tro att du menar att du inte VILL bli nominerad. Det du sa TYDLIGT i videon var liksom att du inte vill vara den Youtubern som tjatar på ens tittare att en ska nominera dig. Utan man ska få välja det helt själv på egenhand. Vilket jag tycker var riktigt bra sagt. Även fast det inte är något fel med att ”tjata” heller.
  Jag nominerade dig, och skickade iväg min röst direkt. Du förtjänar verkligen priset, för du är så himla talangfull!!<33
  http://www.emiliagustavsson.se

 5. 123 skriver:

  Varför lägger du inte ut något på din snapstory längre? Sen förstår jag inte att personer hoppar på dig du är ju jätte talangfull!💖

  1. Ida skriver:

   Hon har bara sin snapstory för sina vänner nu eftersom hon nu har sin egen app ;) Då använder hon den istället och har livestreams :)

   1. 123 skriver:

    Aha tack för svar!🙏

 6. Sesi skriver:

  Umgås du fortfarande med Amy

 7. lollo skriver:

  Bra inlägg

  Bra blogg om ankor

  http://www.nouw.com/ankisar

 8. Almina Persson skriver:

  Man blir så trött på att många folk ska säga dumma saker! Och du är värt ett pris tycker jag för du ger mig insperation!
  Det var du som gjorde att jag startade en youtube kanal. Den heter Almina Fashion om någon undrar!
  Du är bäst Lisa! <3

 9. Molly skriver:

  Har börjat blogga igen! Kolla in min blogg nouw.com/falkeback

 10. Estergris skriver:

  Älskar dig Lisa och förstår dig verkligen. Sluta aldrig med det du gör, hatarna är bara avundsjuka ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 11. Läsare skriver:

  Det är provocerande för folk när du lägger upp det. Bara att du finns med i bilden kan uppfattas av vissa som att du är lite ”Hej titta jag är med rösta på mig”. Ta mig inte fel, jag är inte negativ, menar bara att (tyvärr) måste man vara övertydlig på sociala medier, för folk dömer snabbt och antar saker.

 12. Ellen skriver:

  http://ellenperfeekt.spotlife.se/2016/03/06/mobbning-forstor-liv/

  Jag vill nå ut till andra genom min blogg, jag vill förmedla budskap och hjälpa andra! Läs gärna och lämna en kommentar!

 13. Lillsan skriver:

  För ibland så måste du vara försiktig med vad du säger, folk är källkritiska och du kan inte säga de ena och göra de andra

 14. Jenniey Love skriver:

  Bra skrivet! Du är så duktig. Saknar dock dina sminkvideos för dem kommer så sällan nu. kramiz<3

 15. Elisabet skriver:

  Håller med men snälla sluta inte med youtube för det snälla

  1. anonym skriver:

   Vem har sagt att hon ska sluta med youtube bara för det haha

 16. Sanna skriver:

  Du är förtjänar verkligen att vinna i Årets Style! :)

 17. Celina Ljung skriver:

  Men varför tog du bort bilden? Det får dig att se ut som om du kände att du hade fel. Folk som klagade på dig tänker ”Aa, hon tog bort för hon visste att vi hade rätt”. Så, jag tycker det skulle varit bäst om du inte raderade bilden. Och sen är det inte första gången du får hat, tyvvär. Jag har sett andra bilder som typ rullar på med hat och du inte tar bort. Känner att det är något med Gultuben som jag inte verkar förstå med dig här..

  1. liili skriver:

   håller med

 18. Johanna skriver:

  Kolla gärna in min blogg!
  nouw.com/johannaelisa

 19. curry 4 skriver:

  I enjoy you because of your own effort on this site. My aunt take interest in managing internet research and it is obvious why. We learn all concerning the compelling mode you render great steps via your web blog and as well as boost response from people about this content then my daughter is without a doubt becoming educated a lot of things. Take advantage of the remaining portion of the new year. You have been conducting a remarkable job.

 20. converse shoes skriver:

  I intended to write you a very small remark just to give many thanks yet again with the stunning pointers you’ve contributed on this page. It is quite remarkably open-handed with people like you to allow unreservedly what a few individuals would have made available for an ebook to earn some bucks on their own, especially considering the fact that you might have done it in case you desired. The creative ideas in addition acted to be the great way to fully grasp many people have the identical zeal the same as my own to learn good deal more with regards to this problem. I’m sure there are numerous more pleasant instances ahead for individuals who browse through your blog post.

 21. yeezy boost skriver:

  I precisely had to say thanks once again. I’m not certain the things that I might have used without the entire tricks provided by you relating to this situation. Previously it was an absolute alarming setting in my position, however , discovering a new expert tactic you processed that made me to jump for delight. I’m just thankful for the work and even have high hopes you really know what a powerful job your are putting in training people today with the aid of your website. Probably you’ve never met any of us.

 22. goyard handbags skriver:

  I in addition to my guys were found to be examining the excellent helpful hints from the blog then quickly came up with a horrible suspicion I had not expressed respect to the web blog owner for them. These people had been passionate to learn all of them and already have absolutely been taking pleasure in these things. I appreciate you for actually being really kind and for picking variety of exceptional themes millions of individuals are really needing to be informed on. My very own sincere apologies for not expressing gratitude to earlier.

 23. supreme hoodie skriver:

  My wife and i got absolutely delighted John managed to do his inquiry through the entire ideas he obtained from your web page. It is now and again perplexing just to continually be giving for free concepts which often some other people have been making money from. And we recognize we need the website owner to be grateful to for this. The entire illustrations you made, the straightforward website menu, the friendships you help engender – it’s got many extraordinary, and it’s helping our son and us reckon that this subject matter is awesome, which is certainly pretty mandatory. Thank you for all!

 24. hermes belt skriver:

  My husband and i have been quite lucky that Albert managed to finish up his analysis through your precious recommendations he was given in your web page. It’s not at all simplistic to simply always be giving away guidance which others may have been selling. We know we have got the writer to be grateful to for that. The entire illustrations you made, the straightforward website menu, the friendships you will make it possible to foster – it’s all spectacular, and it is letting our son in addition to our family understand the theme is amusing, and that is extraordinarily vital. Thanks for the whole lot!

 25. I happen to be writing to make you be aware of of the excellent experience our princess obtained checking your web page. She learned a lot of details, which include what it is like to possess a wonderful coaching heart to have other folks quite simply know precisely a variety of very confusing things. You actually surpassed our own expected results. Thank you for imparting these invaluable, trustworthy, revealing and even unique guidance on this topic to Evelyn.

 26. adidas nmd r1 skriver:

  Thank you a lot for providing individuals with an extremely special possiblity to check tips from this website. It really is very enjoyable and also stuffed with a great time for me and my office peers to search your site no less than three times every week to read through the fresh guidance you have. Of course, I’m usually contented concerning the extraordinary inspiring ideas you give. Some 2 facts in this posting are honestly the most effective I have had.

 27. hermes belt skriver:

  Thanks so much for giving everyone an extraordinarily marvellous opportunity to check tips from here. It can be so awesome and also packed with a lot of fun for me and my office fellow workers to visit your site really thrice a week to study the latest tips you have got. And lastly, we are at all times fascinated for the good secrets served by you. Certain 2 facts in this post are undeniably the finest we’ve ever had.

 28. Thank you so much for giving everyone an extremely brilliant opportunity to read in detail from this blog. It really is very fantastic and stuffed with a great time for me personally and my office peers to search your site more than 3 times a week to study the newest items you have. And indeed, I’m so usually fascinated with your fantastic advice you serve. Certain 2 tips in this article are ultimately the best I have ever had.

 29. nike flyknit skriver:

  I not to mention my pals ended up following the good ideas from the blog and then before long got a horrible feeling I had not expressed respect to the web blog owner for them. Most of the boys are actually as a result thrilled to see all of them and now have extremely been having fun with these things. Many thanks for genuinely quite thoughtful and then for considering these kinds of incredible subjects most people are really eager to know about. Our sincere apologies for not saying thanks to earlier.

 30. Thanks a lot for providing individuals with an extremely marvellous chance to read critical reviews from this web site. It’s always so good and also stuffed with fun for me and my office mates to search your blog the equivalent of three times in a week to read the fresh things you will have. And lastly, I’m also certainly contented with your beautiful creative ideas you give. Certain two facts in this posting are certainly the best we have had.

 31. moncler skriver:

  I wish to get across my appreciation for your generosity giving support to those who have the need for assistance with this important issue. Your special commitment to passing the message all-around appears to be unbelievably interesting and have continuously helped guys like me to achieve their aims. The interesting hints and tips means this much a person like me and a whole lot more to my fellow workers. With thanks; from all of us.

 32. nike hyperdunk skriver:

  My wife and i have been joyous Peter managed to do his reports from the ideas he gained from your very own blog. It is now and again perplexing just to find yourself giving freely helpful tips that most people could have been making money from. And we all already know we have got the writer to appreciate for this. All the explanations you’ve made, the simple blog menu, the friendships you help to create – it’s got many unbelievable, and it’s really letting our son and us believe that that article is amusing, and that’s extremely indispensable. Thanks for all!

 33. adidas yeezy skriver:

  Thanks for all your hard work on this website. Kim really loves carrying out research and it’s easy to see why. We know all relating to the compelling medium you produce invaluable techniques via the website and therefore inspire participation from others on the idea so our daughter has been understanding so much. Take advantage of the remaining portion of the year. You’re the one doing a splendid job.

 34. I enjoy you because of all your valuable hard work on this site. Gloria enjoys conducting internet research and it is simple to grasp why. Most people learn all of the compelling way you make sensible tips on this blog and in addition inspire participation from visitors on this area and my princess is in fact learning a lot. Have fun with the remaining portion of the new year. You’re carrying out a really good job.

 35. air max skriver:

  Thanks for your entire labor on this website. My daughter loves doing investigation and it’s easy to see why. All of us learn all of the lively form you produce efficient tips through this website and therefore attract participation from some others about this concern plus our own girl is certainly discovering so much. Take pleasure in the rest of the year. You have been carrying out a powerful job.

 36. My spouse and i were very fulfilled when John could do his survey while using the ideas he discovered from your weblog. It is now and again perplexing just to happen to be releasing solutions which often some others may have been making money from. Therefore we do know we have the writer to be grateful to because of that. The specific illustrations you’ve made, the straightforward site navigation, the relationships your site assist to promote – it is mostly wonderful, and it is aiding our son in addition to our family feel that the content is amusing, and that is rather indispensable. Thank you for the whole lot!

 37. I wanted to put you this little observation to help thank you so much once again regarding the striking things you’ve featured on this site. It is quite surprisingly generous with you to give easily what exactly most of us would have sold as an electronic book to earn some dough for their own end, most notably now that you could possibly have tried it in the event you desired. The tricks as well worked like a fantastic way to fully grasp the rest have the same desire much like my very own to understand somewhat more pertaining to this issue. I am sure there are numerous more pleasurable times ahead for those who look over your blog post.

 38. I needed to create you a little bit of remark to be able to thank you so much over again considering the wonderful advice you have contributed in this case. It has been certainly extremely open-handed of people like you to give openly all a number of people would have offered for an electronic book to generate some money on their own, certainly given that you might well have tried it in case you considered necessary. Those secrets additionally acted as the good way to know that other people online have the same fervor like my very own to understand way more in respect of this matter. I believe there are a lot more fun situations in the future for folks who scan through your blog.

 39. hermes birkin skriver:

  I intended to send you one bit of note to give thanks once again for all the spectacular tricks you’ve discussed in this case. This is so incredibly open-handed of people like you to make easily precisely what a few people could have distributed for an e book to help with making some profit on their own, primarily since you could possibly have done it in case you wanted. Those things as well acted to be a good way to know that some people have the same interest similar to my personal own to learn great deal more on the topic of this problem. I believe there are some more enjoyable moments up front for individuals who see your website.

 40. Mellissa skriver:

  Good day! I could have sworn I’ve visited this website before but after going through many of the articles
  I realized it’s new to me. Regardless, I’m certainly pleased I came across it and I’ll be bookmarking
  it and checking back frequently!

 41. I and my buddies were reading through the best strategies located on your web site while quickly came up with an awful feeling I never expressed respect to the website owner for those tips. These men had been absolutely excited to study all of them and have in reality been having fun with those things. Appreciate your really being considerably considerate as well as for finding this kind of ideal subject areas millions of individuals are really desperate to learn about. Our honest apologies for not expressing gratitude to you earlier.

 42. moncler jackets skriver:

  Thanks for all of your efforts on this site. My niece really likes participating in research and it’s really easy to see why. Almost all learn all about the compelling means you produce very helpful items via this blog and as well as boost participation from some others about this idea so our favorite girl is now becoming educated so much. Enjoy the rest of the new year. Your performing a fantastic job.

 43. I enjoy you because of all your efforts on this site. My mum delights in participating in research and it’s really easy to understand why. Almost all hear all concerning the compelling ways you convey insightful guides via the web blog and as well as boost contribution from website visitors about this issue plus my simple princess is truly understanding a whole lot. Have fun with the rest of the year. You are conducting a brilliant job.

 44. air max skriver:

  I am also commenting to make you know of the incredible encounter my friend’s child went through browsing your web page. She realized plenty of details, not to mention what it’s like to possess an excellent giving heart to make the rest clearly know precisely chosen advanced subject areas. You undoubtedly did more than her expectations. Thanks for giving the beneficial, trusted, informative as well as cool guidance on the topic to Ethel.

 45. curry 4 shoes skriver:

  Thank you a lot for giving everyone remarkably marvellous opportunity to check tips from this site. It’s always so great and jam-packed with a lot of fun for me personally and my office co-workers to visit your blog no less than thrice in one week to read through the latest guides you will have. And of course, we are always satisfied with the impressive suggestions you give. Some two tips in this posting are undoubtedly the very best I have had.

 46. crazy explosive skriver:

  I want to express my thanks to this writer just for rescuing me from this setting. As a result of scouting through the the net and finding things which were not helpful, I assumed my entire life was gone. Living without the answers to the difficulties you’ve fixed by way of your good post is a crucial case, and ones which may have adversely damaged my career if I had not encountered your web page. Your own ability and kindness in dealing with the whole thing was very useful. I’m not sure what I would’ve done if I hadn’t discovered such a stuff like this. It’s possible to at this moment look forward to my future. Thanks a lot very much for your reliable and effective help. I will not hesitate to endorse the blog to anybody who desires guide on this matter.

 47. My spouse and i got now happy Louis could finish off his reports by way of the ideas he gained from your blog. It is now and again perplexing to simply be giving for free tips and tricks a number of people might have been trying to sell. We do understand we’ve got the website owner to appreciate for that. The type of explanations you have made, the straightforward site menu, the friendships you can help engender – it is everything impressive, and it is making our son and us understand the topic is thrilling, which is certainly particularly serious. Thank you for all!

 48. jordan 13 skriver:

  I am only commenting to make you know of the remarkable encounter our girl enjoyed viewing your web page. She discovered such a lot of issues, which included how it is like to have an awesome teaching mood to get others completely learn about a number of advanced matters. You actually surpassed readers’ expectations. I appreciate you for offering such important, safe, educational and as well as easy guidance on this topic to Jane.

 49. pandora jewelry skriver:

  My spouse and i got so cheerful that Albert could finish off his investigation by way of the precious recommendations he was given from your web pages. It is now and again perplexing to just happen to be making a gift of guidance most people could have been making money from. We take into account we need the website owner to give thanks to because of that. Most of the illustrations you have made, the straightforward web site navigation, the friendships you can help to promote – it is everything extraordinary, and it’s really aiding our son in addition to us recognize that the subject matter is interesting, and that’s highly pressing. Thank you for all the pieces!

 50. yeezy skriver:

  I want to convey my passion for your kindness supporting men and women that absolutely need assistance with the niche. Your real commitment to passing the solution throughout ended up being particularly effective and have frequently helped men and women much like me to attain their targets. Your personal interesting report denotes this much to me and extremely more to my office workers. Thanks a lot; from everyone of us.

 51. Kate skriver:

  Schwab Intelligent Portfolios invests in Schwab ETFs.

 52. Lindsey skriver:

  All varieties of investments come with sure risks.

 53. nmd skriver:

  Thanks a lot for giving everyone an extraordinarily remarkable possiblity to discover important secrets from this web site. It’s usually so nice plus packed with a lot of fun for me personally and my office friends to search the blog the equivalent of thrice per week to read the new items you have. And lastly, we are at all times motivated with all the mind-boggling information served by you. Selected 1 points in this article are without a doubt the very best we’ve had.

 54. kyrie 4 skriver:

  I want to show some thanks to the writer for rescuing me from this particular crisis. Because of exploring through the world wide web and meeting things which were not powerful, I believed my life was over. Being alive without the presence of strategies to the difficulties you have fixed by means of this posting is a serious case, and the ones which could have in a negative way affected my entire career if I hadn’t discovered your blog. Your good competence and kindness in controlling all things was invaluable. I don’t know what I would have done if I hadn’t come across such a subject like this. I’m able to at this moment look forward to my future. Thanks for your time very much for your impressive and results-oriented help. I won’t think twice to endorse the sites to any individual who will need direction about this subject.

 55. jordan 11 skriver:

  I precisely wanted to say thanks again. I’m not certain the things that I would’ve worked on in the absence of those hints shared by you on my subject matter. This has been the frightening circumstance in my position, however , coming across the professional form you solved it took me to weep with delight. I will be grateful for the service and then trust you really know what a powerful job you were getting into instructing most people via your webpage. Most likely you haven’t come across all of us.

 56. Thank you so much for giving everyone an extraordinarily pleasant chance to read articles and blog posts from this web site. It can be very terrific plus jam-packed with a lot of fun for me and my office fellow workers to visit your web site a minimum of 3 times a week to study the newest items you have. And of course, we’re at all times happy with the brilliant guidelines you serve. Selected 3 facts in this posting are rather the best I have had.

 57. My wife and i were so glad Chris managed to round up his survey with the precious recommendations he discovered out of your weblog. It is now and again perplexing just to continually be handing out hints which usually many people could have been making money from. So we acknowledge we have got the writer to thank because of that. These explanations you have made, the straightforward blog menu, the friendships you will make it possible to engender – it’s mostly sensational, and it’s letting our son and the family imagine that this content is amusing, and that’s very essential. Many thanks for all the pieces!

 58. I together with my pals were actually reading through the best secrets and techniques on your web page and so all of a sudden developed a horrible suspicion I had not expressed respect to the blog owner for them. All the young men are already absolutely glad to see all of them and have now without a doubt been taking pleasure in those things. We appreciate you being simply thoughtful as well as for opting for this kind of remarkable ideas most people are really eager to be informed on. Our own sincere regret for not expressing appreciation to earlier.

 59. I needed to write you one very little note in order to say thank you over again with your amazing pointers you’ve discussed on this site. This has been certainly pretty generous of people like you to supply openly what exactly many individuals would have distributed as an ebook to make some cash on their own, principally given that you might have tried it if you ever considered necessary. These creative ideas additionally served as the fantastic way to be aware that other individuals have similar passion just like my own to learn very much more regarding this matter. I am certain there are many more pleasurable occasions ahead for people who see your blog post.

 60. Juliann skriver:

  Now it is time to pick your specific investments.

 61. huaraches skriver:

  Thanks a lot for providing individuals with a very splendid opportunity to discover important secrets from this website. It is usually very excellent plus jam-packed with amusement for me and my office peers to visit your site the equivalent of thrice per week to read through the latest guides you have. Of course, I am also actually pleased considering the great opinions served by you. Certain 4 ideas on this page are honestly the simplest we have ever had.

 62. Eduardo skriver:

  A monetary advisor is your planning companion.

 63. Bridgett skriver:

  And that is an funding risk worth taking.

 64. Krystal skriver:

  A financial advisor is your planning associate.

 65. Iola skriver:

  Think about investments that offer immediate annuities.

 66. Tressa skriver:

  And this is an investment danger worth taking.

 67. Odessa skriver:

  And this is an investment danger worth taking.

 68. Herman skriver:

  Think about investments that supply speedy annuities.

 69. Janelle skriver:

  All types of investments come with certain dangers.

 70. Max skriver:

  And that is an investment danger worth taking.

 71. Alma skriver:

  Buyers do pay direct and indirect prices.

 72. Ngan skriver:

  And that is an investment threat worth taking.

 73. Geneva skriver:

  Consider investments that provide quick annuities.

 74. Matt Linklater skriver:

  I believe this is among the most vital info for me. And i’m satisfied studying
  your article. However wanna commentary on few basic things, The site taste is ideal, the articles is truly
  nice : D. Good task, cheers

 75. Shenna skriver:

  First off I would like to say wonderful blog! I had a quick question in which I’d like
  to ask if you don’t mind. I was interested to
  know how you center yourself and clear your thoughts prior
  to writing. I’ve had a difficult time clearing my thoughts in getting my ideas out.
  I do take pleasure in writing but it just seems like the first 10
  to 15 minutes are usually wasted simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations or tips?
  Appreciate it!

 76. I like the helpful information you supply in your articles.
  I will bookmark your weblog and check once more here frequently.
  I’m quite sure I’ll be informed many new stuff proper right here!
  Good luck for the following!

 77. Wow, wonderful blog layout! How long have you ever been blogging for?
  you made blogging look easy. The total glance of your website is great, let alone the content!

 78. Brodie skriver:

  I love looking through an article that will make men and women think.
  Also, thank you for allowing me to comment!

 79. Katharina skriver:

  Quality articles or reviews is the main to be a focus for the people to visit the web
  page, that’s what this web page is providing.

 80. Susan skriver:

  Hello just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading properly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and
  both show the same results.

 81. Wallace skriver:

  If some one wants to be updated with most up-to-date technologies therefore he
  must be pay a visit this website and be up to date every day.

 82. Sammymum skriver:

  Read our in-depth iPhone XS Max review
  Read our hands-on iPhone XR review
  link
  Read our hands-on Apple Watch 4 review
  iPhone XS price and release date
  iPhone XS

 83. Kandace skriver:

  Hi! I just wish to give you a big thumbs up for your excellent info
  you have here on this post. I’ll be returning to your website for more soon.

 84. Ferne skriver:

  If some one wants expert view regarding blogging after that i recommend him/her
  to go to see this weblog, Keep up the fastidious work.

 85. Delilah skriver:

  This post presents clear idea in support of the new viewers
  of blogging, that actually how to do blogging and site-building.

 86. Crystal skriver:

  You really make it appear so easy together with your presentation however I in finding this matter to be really something that I believe I might by no means understand.

  It sort of feels too complicated and very vast for me.
  I’m taking a look forward to your subsequent post, I’ll attempt to get the hold of it!

 87. Latesha skriver:

  Wow, awesome weblog layout! How long have you ever been blogging for?
  you made running a blog glance easy. The full look of your website is wonderful, as smartly as the content material!

 88. Matt Linklater skriver:

  Your style is really unique compared to other folks I have read stuff from.
  Thank you for posting when you’ve got the opportunity,
  Guess I’ll just book mark this blog.

 89. Berry skriver:

  Asking questions are in fact nice thing if you are not understanding anything fully, except this article presents nice understanding even.

 90. GeorgeSoito skriver:

  Los Blancos, with captain Sergio Ramos suspended after deliberately collecting a yellow card in the first leg, had been looking to build on a slender 2-1 lead from that game in Amsterdam and stay on course for a potential fourth straight European triumph.

  However, after Raphael Varane’s header rattled the crossbar, Ajax raced into an early lead through Hakim Ziyech before Dusan Tadic set up David Neres for a second in the 18th minute.
  tinyurl
  Real Madrid were forced into two changes when Lucas Vazquez and Vinicius Junior went off injured, with substitute Gareth Bale hitting the post just before half-time.

  Ajax looked to have put the tie to bed when Tadic swept in a brilliant third goal just after the hour – which was eventually given following an extensive Video Assistant Referee review to check if the ball had gone out of play in the build-up.

 91. Gidget skriver:

  After looking at a handful of the articles on your web page, I seriously
  appreciate your way of writing a blog. I book marked it to my bookmark site list and will be
  checking back in the near future. Take a look at my website too and tell me what you think.

 92. What’s up, the whole thing is going fine here and ofcourse every one is sharing facts, that’s in fact
  fine, keep up writing.

 93. I don’t know if it’s just me or if everybody else experiencing problems with your website.
  It appears like some of the written text within your content are running
  off the screen. Can someone else please provide feedback and let me know
  if this is happening to them as well? This might be a issue with my browser because I’ve had this happen previously.
  Thanks

 94. Nice post. I learn something totally new and challenging on sites I stumbleupon every day.

  It’s always interesting to read through articles from other writers and practice something from their web sites.

 95. Kassie skriver:

  Hello to all, it’s in fact a nice for me to pay a quick visit
  this website, it contains precious Information.

 96. Attractive component of content. I just stumbled upon your
  blog and in accession capital to say that I get actually enjoyed account
  your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I success you access consistently quickly.

 97. Derekamalm skriver:

  Ernest Quintana, 78, was at Kaiser Permanente Medical Center in Fremont when a doctor – appearing on the robot’s screen – informed him that he would die within a few days.

  A family friend wrote on social media that it was ”not the way to show value and compassion to a patient”.

  The hospital says it ”regrets falling short” of the family’s expectations.

  Mr Quintana died the next day.

 98. tinyurl.com skriver:

  I love it when individuals come together and share ideas.
  Great site, continue the good work!

 99. Emanuel skriver:

  Great article. I am dealing with many of these issues as well..

 100. HenrySyday skriver:

  Theresa May says she has secured ”legally binding” changes to her Brexit deal, a day ahead of MPs voting on it.

  But European Commission President Jean-Claude Juncker” warned if the deal was voted down there was ”no third chance”.

  They spoke at a joint press conference in Strasbourg after a late meeting.

 101. Margareta skriver:

  Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve truly enjoyed browsing your blog posts.
  In any case I’ll be subscribing in your feed and I’m hoping you write again soon!

 102. Sam skriver:

  Pretty! This was an extremely wonderful article. Thank you for supplying this info.

 103. Wilmer skriver:

  Thanks for sharing your info. I truly appreciate your efforts and
  I am waiting for your next write ups thanks once
  again.

 104. This post presents clear idea designed for the new viewers of blogging, that genuinely how to do blogging and site-building.

 105. Bichara Previc skriver:

  It’s an awesome piece of writing in favor of all the internet visitors; they will obtain benefit
  from it I am sure.

 106. Kim skriver:

  Thanks for another excellent post. Where else could anyone
  get that kind of info in such a perfect approach
  of writing? I’ve a presentation next week, and I’m on the
  look for such info.

 107. Katia skriver:

  Hello there! I simply would like to give you a big thumbs up for the excellent information you’ve got here on this post.
  I am coming back to your web site for more soon.

 108. Thanks-a-mundo for the article post. Great.

 109. Grupo Coral skriver:

  Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog.

  I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing.
  Do you have any suggestions for inexperienced blog writers?

  I’d really appreciate it.

 110. Milagros skriver:

  It’s going to be finish of mine day, but before finish I am reading this fantastic post
  to increase my know-how.

 111. Pandora.com skriver:

  fdxiwubdzfc,Wonderful one thank you so much !

 112. My brother suggested I might like this web site. He was totally
  right. This post actually made my day. You can not consider just how a lot time I had spent for this information! Thanks!

 113. Hi there every one, here every person is sharing these kinds of familiarity,
  thus it’s fastidious to read this web site, and I used to visit this weblog every day.

 114. tinyurl.com skriver:

  Quality articles or reviews is the key to be a focus for the visitors to pay a visit the site, that’s what this
  site is providing.

 115. tinyurl.com skriver:

  Excellent blog post. I definitely appreciate this website.

  Stick with it!

 116. Franknainy skriver:

  Trump was surrounded at Friday’s event by officials from Customs and Border Protection as well as surviving family members of those who have loved ones killed by undocumented immigrants. Attorney General William Barr was also at the President’s veto event.
  While some lawmakers including some Republicans — have argued against the President’s use of national emergency powers in this instance, the Justice Department set forth a robust defense of the President’s authority to do so in a letter to Senate Majority Leader Mitch McConnell earlier this month, according to a copy obtained by CNN on Friday.
  ”The President acted well within his discretion in declaring a national emergency concerning the southern border,” wrote Assistant Attorney General Stephen Boyd, setting out the legal basis for the proclamation under the National Emergencies Act and additional statutory authorities, which largely tracks an internal memo issued by the Office of Legal Counsel at the Justice Department.

 117. Gas fire additionally retains working in power outages.

 118. Miriam skriver:

  First of all I would like to say awesome blog!
  I had a quick question in which I’d like to ask
  if you don’t mind. I was curious to find out how you center yourself
  and clear your thoughts before writing. I have had a hard time clearing my thoughts in getting my
  thoughts out. I truly do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted just
  trying to figure out how to begin. Any ideas or tips?
  Thanks!

 119. tinyurl.com skriver:

  Admiring the dedication you put into your blog and in depth
  information you present. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed information. Great read!

  I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google
  account.

 120. Roseanna skriver:

  Thanks for sharing your thoughts about ig. Regards

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *