DON’T LET THEM BREAK YOU

tumblr_mwug6r2cR31rqgd0fo1_500 bethankfulfor0athestruggles0ayougothrough0atheymakeyou0astrongerandwiser0adon27tletthem0abreakyou0al-default

Häromdagen la jag ut en video på Youtube som heter ”Vidrigt beteende” och det är en lite ovanlig video att göra från min sida då jag inte brukar vara jätteöppen och känslosam i mina videos men detta var en video som var viktig att göra!

Jag blev jätteglad över all underbar respons jag fick för videon. Jag tycker det är så viktigt att prata om mobbning eftersom det är inget man kan blunda för, mobbningen pågår överallt. I skolan, hemma, nätet – överallt! Och jag vill göra vad som helst för att stoppa det! Många tycker att man ska ignorera hatet och mobbningen (ex. det som sker på nätet), jag har försökt ignorera det under hela min ”karriär” men det slutar ju inte. Hatet finns alltid där så då kan man lika gärna ta upp och prata om det. Ignorerar man det så blir det ingen skillnad tror jag, vi måste göra någonting! Vi kan inte sitta här och låta det fortsätta. Jag vill göra allt jag kan för att hjälpa och backa upp utsatta. Jag har varit utsatt för mobbning i skolan och vet hur många känner sig, jag vill kunna hjälpa dessa utsatta att kunna stå upp för sig själva.

Det går inte för mig att sätta mig in i en mobbares hjärna, jag förstår verkligen inte hur dessa personer tänker när de trycker ner en annan person. De kanske mår dåligt, det brukar man säga. De kanske de gör men det betyder inte att det är en ursäkt att trycka ner någon. Jag tycker verkligen inte synd om mobbare, de gör fel och då kan jag inte tycka synd om dom. Bort med detta vidriga beteendet!

The other day I uploaded a video on Youtube titled ”dusgusting behaviour” and it is an unusual video to do from my side as I do not tend to be very open and emotional in my videos but this was a video that was important to do!

I was excited about all the wonderful feedback I got from the video. I think it’s so important to talk about bullying because it’s not something you can ignore, bullying is going on everywhere. At school, at home, online – everywhere! And I want to do anything to stop it! Many believe that you should ignore the hate and bullying (eg. what is happening on the web), I have been trying to ignore it my whole ”career” but it’s not ending. Hate is always there, so then you might as well talk about it. I believe Ignoring it will not make any difference, we must do something! We can not sit here and let it go on. I want to do everything I can to help and back up victims. I have been a victim of bullying at school and know how many feel, I want to help these victims to stand up for themselves.

It is so hard for me to put myself in a bullier’s brain, I really do not understand how these people are thinking when they put someone down. They may feel bad, that is what people says. Maybe they do but that does not mean it is okey to bully anyone. I really do not feel sorry for bullies, they do wrong and I can not feel sorry for them. Away with this disgusting behavior!

11 kommentarer

11 kommentarer på “DON’T LET THEM BREAK YOU”

 1. Nawaal skriver:

  Håller helt med super bra inlägg lisa😘😘

 2. Maja skriver:

  Underbara Lisa<3

 3. Ellen skriver:

  Såg din video om detta, och tycker du är en kämpe! Vill dela ett bibelord till dig som jag brukar läsa när jag går igenom tuffa perioder/omständigheter som får mig att må väldigt dåligt.
  Jes 43:2

 4. Aida skriver:

  Att skriva ”tycker verkligen inte synd om mobbarna” var lite fel på ett sätt,,
  Ta inte illa upp av denna kommentar

  1. IzzaFrizza . skriver:

   Men det är ju inte synd om mobbarna?! Har de ett problem får de ta ansvar över sig själva och söka hjälp, inte låta sitt dåliga mående gå ut över någon annan. Man har alltid ett val och väljer man att få någon annan att må dåligt är man en vidrig människa, punkt!

 5. lollo skriver:

  Så fin header du har lisa! <3

  nouw.com/ankisar

  en super bra blogg om ankor

 6. Frida skriver:

  Så sjukt bra att du tog upp det!Du e sååå stark, det är inte lätt..Att denna världen blivit såhär är helt otroligt på ett negativt sätt, men såklart att alla människor aldrig skulle kunna passa ihop. Styrkekramar <33

 7. Hanna skriver:

  Jag älskar din header, så fin! <3

 8. Daniella skriver:

  Lisa du är stark som vågar säga vad du tycker och som vågar säga stopp! ❤ När jag började kolla på dina youtube videor så märkte jag redan då att du var en stark och modig person. 💕 Vi som gillar dina videor och dig finns altid och vill att du ska vara glad hela tiden. 😀 Även om inte alla kan vara glade exakt hela tiden så vill vi som gillar dig stötta dig. Du är den bästa youtubern och bloggaren enligt mig som finns! ❤ ❤ ❤ ❤

 9. Twinkle Trice skriver:

  This hit me hard I am fi/swe and in a Swedish school, I am being bullied by teachers, pupils and my bully from 2 years ago. I have feelings too!

 10. You are my inhalation, I own few blogs and sometimes run out from post :). ”Never mistake motion for action.” by Ernest Hemingway.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *