FILM + MAT = LISA GLAD

20160317_15422420160317_151446Skoldagen har varit bra men det var ingen jättegod mat så har varit så otroligt hungrig hela dagen! Men det var inte så jätteansträngande lektioner så jag överlevde haha. Nu är jag med Elina i alla fall. Vi kollar på Frozen och jag äter kebabtallrik, mums! Såg Frozen för längesedan så det är lite komiskt att se den igen då den är väldigt uttjatad för min del. Själva filmen är ju väldigt bra gjord oså men somsagt, uttjatad.

9 kommentarer

9 kommentarer på “FILM + MAT = LISA GLAD”

 1. Anders skriver:

  Hej, kolla din fan mail är du snäll.

 2. josefine skriver:

  Lisa snälla snälla sluta lägga ut bilder på döda djur.. jag vet att du äter kött men tänk på historien bakom det, djuret som blivit illa behandlat hela sitt liv, kött och mejeri industrin är hemsk, och du som har så många följare borde föregå med gott exempel och inte promota mord, det är trots allt någons kropp du sitter och tuggar på, någons liv som gått bort bara för att du tycker att det är gott… det är inte värt det !

  1. klara skriver:

   Jag tror inte att hon lägger ut det därför. Det är hennes blogg och hon bestämmer vad hon ska skriva💕

 3. Anna skriver:

  Mums :)! Frozen är bra ^^

 4. Lisa♥️🙈 skriver:

  HAHA SAMMA HÄR LISA LOOOOOOOVE U♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

 5. Sara skriver:

  Hej Lisa jag tycker dina vidior är jättebra hälsningar Sara 13år nor i himrarna6 uppsala

 6. jonas danielsson skriver:

  mumms ser gott ut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *