LÄGGA BLOGGEN PÅ HYLLAN ETT TAG

unnamed1

Gott folk! Jag har bestämt mig för att fokusera på min Youtubekanal, Instagram och min app och lägga bloggen på hyllan för tillfället. Det kan hända att jag börjar blogga igen om ett tag men just nu vill jag som sagt fokusera på Youtube, Instagram och min app. Nej, bloggen kommer inte tas bort utan jag kommer bara inte uppdatera.

Jag tycker det är mycket roligare att kunna uppdatera er om mitt liv på appen där jag har fler möjligheter. (På bloggen har jag skrivit mycket om min dag exempelvis men det kan jag lika gärna säga i korta videos på appen istället.)

Så följ mig på min Youtubekanal, Instagram och app så missar ni ingen uppdatering!

Appen ”Misslisibell” finns både för iPhone och Android och den hittar ni på Play store/App store, ladda ner den du också!

32 kommentarer

32 kommentarer på “LÄGGA BLOGGEN PÅ HYLLAN ETT TAG”

 1. Hannah skriver:

  Bättre än ingenting❤️❤️❤️💗😘😍😍

 2. Somone who loves you and Frans skriver:

  NEEJ! Jag som längtade till din blogg BUUHUU! men du har ju en super bra yt kanal. Har en fråga gillar du Frans?

 3. Hanna skriver:

  Jag älskar din blogg! Men det är du som bestämmer så om det är det som känns rätt för dig så är jag glad för din skull! Kram <3

 4. Lynn skriver:

  Vad tråkigt. din blogg är en av mina favoriter och jag har inte din app för jag tycker inte om dom så mycket (Jag hade IJWTBCs app och gillade inte den). Först SC och nu bloggen :(

 5. ann skriver:

  vad trist e ju kul läsa vad du gör. Å du skriver så bra!!
  Sa

 6. ana skriver:

  Så tråkigt, för jag kan inte ladda ner appen. 😢

 7. Jenniey Love skriver:

  Lite tråkigt. Men du har ju fler stora projekt + skolan och då måste man ibland pausa vissa saker så förstår ditt val. kramiz<3

 8. Daniella skriver:

  Hoppas du börjar snart igen men du har den bästa youtube kanalen som finns och du har världens bästa app och insta konto! Du äger! ❤💋

 9. Amanda skriver:

  Synd att du ska lägga bloggen åt sidan, älskar ju att läsa den! Men jag förstår ändå.
  Shit vilken snygg header du har förresten! Älskar den bilden <3
  Min blogg: nouw.com/amandamarjakangas

 10. fanyy skriver:

  Hoppas att du i framtiden fortsätter blogga 💕
  https://fanyys.wordpress.com/

 11. Vilma skriver:

  Här är min första Youtubevideo på min Youtube kanal: https://www.youtube.com/watch?v=7aJ-UzBdVTw

   1. sara skriver:

    så rolig video Vilma hoppas du har en bra dag hej då

    1. Vilma skriver:

     Tack så mycket! :).

 12. Hugosvloggs skriver:

  Åhh förstår dig till 100% Lisa <3 hoppas att allt kommer att gå bra och hoppas att du kommer tillbaka när du känner dig redo <3 kika gärna in min blogg om ni vill http://lifebyhugoo.blogg.se/

 13. Lisa♥️🙈 skriver:

  Lisa, jag förstår dig HELT♥️ Hoppas att du kommer blogga snart igen för att jag totalt ÄLSKAR fin blogg♥️ PS jag heter också Lisa hihihi♥️ Puss på dig♥️🙈💞👏🏼👌🏼

 14. karolina skriver:

  Förut sa du: Ska lägga ner Snap för er och satsa på bloggen yt och appen. Det känns dom du inte vill ha kontakt med oss längre

  1. Aida skriver:

   Hon la ner snap för att hon bara vill ha sina vänner/familj där och vara ”anonym” på snapchat. Om hon inte skulle vilja ha kontakt med oss skulle hon nog ladda upp få videos i veckan och inte bry sig om om sina sociala medier vilket hon för.

 15. Nellie skriver:

  Vi förstår dig lisa! Men hoppas att det blir bra för dig👌🏽💕😌……. ÄLSKAR DIG! DU ÄR BÄST! DU ÄR EN SON STOR FÖREBILD! PUSS💖❤️❤️❤️❤️

 16. Jennifer skriver:

  Tapas alá pinchos och sneakpeek på dagens outfit! <333
  http://nouw.com/jaat

 17. Vilma skriver:

  Kolla gärna in min nya video på min Youtubekanal: https://www.youtube.com/watch?v=u-q-mpov2HQ
  Prenumerera gärna också: https://www.youtube.com/channel/UCk4yFHke0jGwlO9LF1hvZY

 18. Saft skriver:

  Din blogg var ändå tråkig

  1. Olivia skriver:

   Vad gör du här då om du tycker den är tråkig? Har du inget bättre för dig :)

 19. Annie skriver:

  Jag skulle verkligen rekommendera dig att gå in och kolla på http://www.mixhuset.se för de skulle passa dig tror jag. För jag såg att du köpte mycket inredning på Rusta.

  Kram Annie

 20. Heippan skriver:

  Ooh jag håller med föregående talare, mixhuset.se är klockrent!!!

  http://www.heippan.se

 21. Linnea skriver:

  Hej Lisa! Jag måste bara få berätta att din video om mobbningen som skedde mot dig är så enormt stark! Du är en extremt god människa, jag hoppas att du vet det! Kram

 22. Johanna skriver:

  Kolla gärna in min blogg :)
  nouw.com/johannaelisa

 23. :) skriver:

  Måste säga att din video om mobbning var grym! Blev själv mobbad under en period där det hela började med att min bästis inte ville vara med mig längre. Jag blev utfryst av hela klassen och man låtsades som jag inte fanns och kunde inte sitta nära mig. Det är verkligen det värsta som finns att vara mobbad och det är inte många av mina vänner nu för tiden som ens vet om det. Sen tycker jag du är grym som inte skriver ut något om andra på nätet fast de gör det mot dig. Har själv blivit uthängd och folk har diskuterat mig och min häst på forum och säger att jag förstört min häst. Hat som inte har det minsta sanning i sig men jag hänger aldrig ut andra tillbaka. Förstår inte varför man inte kan acceptera alla och bara lägga ner allt hat och mobbning av andra. Videon är grym och du är en fantastisk person! Hade gärna sett fler hästvideor där ni rider på banan m.m ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *