ÄNTLIGEN FREDAG

photo303321152224340641

Så härligt med fredag, ellerhur? Skoldagen var faktiskt ganska roligt, var på bra humör, hade roligt med mina kompisar – så det var en bra dag idag! Just nu degar jag vid datorn och kollar ikapp på lite youtubevideos, sen om en stund ska jag filma en video också.

Förresten, jag skulle ju ha prov idag. Men min lärare var snäll och låter mig göra det nästa vecka istället. Som sagt så har jag inte haft tid att plugga då jag har satsat mycket på moppekortet som jag tack och lov klarade.

Imorgon ska jag iväg och köpa golv och lite saker för att spackla och måla inne i friggeboden. Kommer filma en ”häng med mig” då. Ser ni fram emot det? Det verkar ju som att ni gillar mina videos om friggeboden, det är roligt!!

13 kommentarer

13 kommentarer på “ÄNTLIGEN FREDAG”

 1. Ida skriver:

  I fredags var jag i gbg med hela klassen. Vi hade bland annat stadsorientering och så gick vi runt i Nordstan. :) Det var ganska kul!

 2. Issajoh* skriver:

  Älskar dina” häng med mig” särskild friggeboden, ska bli så kul när ni är klara

 3. peron skriver:

  varför e du ful

 4. Davis skriver:

  Excellent blog you’ve got here.. It’s hard to find high quality writing like yours nowadays.
  I honestly appreciate people like you! Take care!!

 5. Felipe skriver:

  Think about investments that provide fast annuities.

 6. Jett skriver:

  That is true for investment recommendation as effectively.

 7. Travis skriver:

  Schwab Clever Portfolios invests in Schwab ETFs.

 8. Samuel skriver:

  Buyers do pay direct and indirect costs.

 9. Holley skriver:

  Thanks for your curiosity in Investment Advice.

 10. Selena skriver:

  Financial advisors enterprise is people business.

 11. Clara skriver:

  And this is an investment threat price taking.

 12. Claude skriver:

  Traders do pay direct and oblique prices.

 13. Rosella skriver:

  A financial advisor is your planning companion.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *