13 kommentarer på “lyx vs. budget – Piké”

 1. Matilda skriver:

  Riktigt kap med den från Kappahl ju! (:

  http://nouw.com/matildardn

 2. Stella skriver:

  Gant faktist!

 3. Jenny skriver:

  hej fina Lisa, detta har inget med kläderna att göra. Jag vet att du pratar mycket om mobbing vilket är jättebra. Jag tänkte att om du skulle kunna göra ett kompis inlägg, där alla som vill ha nya vänner kan kommentera och berätta lite om sig själva. T.ex vad de gillar att göra, var de bor, ålder och var man kan kontakta dem. Om man läser om någon man gillar kan man kontakta personen och kanske träffas i verkligheten, och vips så har man kanske en vän för livet?
  Hoppas du förstår! Kram Jenny

 4. CR skriver:

  Vi vet ju att du föredrar budget versionen före lyx versionen, men tänker du aldrig på kvaliten? Tex på en äkta och en fake väska, då är det klart att äkta är bättre än fake med tanke på kvalitén, undrar lite hur du tänker kring det, är bara nyfiken. Puss

 5. Jessica skriver:

  Gant helt klart, den kommer inte gå sönder eller slitas på samma sätt som den från kappAhl samt att den från kappAhl inte alls satt lika bra på, den var pösig typ.

 6. Jolin Berg skriver:

  Hej Lisa! Jag lästa ditt blogginlägg om att plugga på distans tidigare. Jag hoppade av gymnasiet för några månader sedan för att kunna börja plugga på distans till hösten, men nu i efterhand håller jag på att klösa på väggarna. Den sociala biten med vänner är i princip helt borta och jag håller på att få panik. Kommer troligtvis kombinera med att plugga vissa delar på distans och andra i skolan!

  http://jolinberg.forme.se

 7. Vilma skriver:

  Kolla gärna in min Youtubekanal: https://www.youtube.com/channel/UCk4yFHke0jGwlO9LF1hvZYA

  Och min blogg: http://www.devote.se/vilmaolssons

  Skulle bli jätteglad! :).

 8. amanda skriver:

  gant alla dagar

 9. Elin skriver:

  Jag tycker Grant för den har inte lika många knappar och den ser ut sonden sitter bättre❤

 10. Ida skriver:

  Inte för att det här har med tröjan att göra men förlorar inte t.ex. American Doll dockorna helt sitt värde när man öppnar förpackningen och använder dem. Skillnaden mellan att ”leka med leksaker” och samla är väl att man har dem kvar i original förpackning

  1. K skriver:

   Nja. Så länge man inte skadar förpackningen så är det lugnt. Om dockan inte går att köpa längre i framtiden så kan man få mycket pengar för den om man skulle sälja den (om dockan och förpackningen är i bra skick).

   1. K skriver:

    Med att förstöra förpackningen menar jag såklart typ riva sönder osv.

 11. Clara skriver:

  Kopior är det värsta jag vet, de flesta ”budgetföretag” är tydligen tvungna att sno andras idéer eftersom de inte kan komma på något bättre själv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *