Mina lyx vs. budget inlägg

miss

Jag vill bara förklara lite att jag inte menar att budgetvarianterna är precis likadana som de dyrare märken. Och jag menar inte att det är fel att köpa lyx. Jag menar inte heller att budgetvarianten är kass och man skall alltid välja lyx. Jag vill bara visa att det finns snarlika plagg som är billigare än de dyra märken. Sedan får naturligtvis alla välja själva!!!

9 kommentarer

9 kommentarer på “Mina lyx vs. budget inlägg”

 1. :) skriver:

  Verkligen toppen att du gör sånna inlägg eftersom alla har olika ekonomiska förutsättningar!

  1. Misslisibell skriver:

   Det är just därför jag skriver dessa inlägg! :)

 2. Roaa skriver:

  Jag tycker man bara är dum ifall man köper bara lyx

  1. Jessica skriver:

   varför?

   1. Roaa skriver:

    För varför ska man köpa nått dyrare ifall det finns en billigare varition av den saken. Och man är inte cool ifall man köper en dyrare sak/kläder!!!

    1. Ellen skriver:

     Finns många anledningar. Kvalitet är en av dem. Att köpa bara för märkets skull är såklart en annan sak. Men många köper lite dyrare kläder, från mer kända märken, för man betalar för kvaliteten med. Sen såklart för att man vill stötta t.ex. designern med. Köper du t.ex. något som är fake eller kopierat så uppmuntrar du ju företag till det, och personen som designat från början får inget för det. Som sagt, det finns många anledningar till att köpa dyrare märken. (nu säger jag inte att Lisa uppmanat någon att köpa fake saker, en piket tröja eller en trench är ju inte direkt ”speciella designer”)

     1. Jessica skriver:

      exakt så jag också tänker :)

     2. Roaa skriver:

      Ja men min åsikt tycker jag det är lite fel och dumt

 3. Ida skriver:

  Jag tycker din lyx vs budget inlägg är jättebra och kul. Man kan se att de finns nästan samma saker för enormt olika pris

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *