POLISEN BERÄTTAR….

Mobbning är ingen struntsak som man får tåla helt enkelt. Mobbning är allvarlig. Mobbning är brottslig. Kolla in den här videon! Du som är utsatt, det är inte dig det är fel på, det är inte du som bara inbillar dig saker och det är inte du som helt enkelt får stå ut. Du är utsatt för ett brott som du kan polisanmäla.

STÅ UPP MOT MOBBNING!

4 kommentarer

4 kommentarer på “POLISEN BERÄTTAR….”

  1. Olivia skriver:

    Det är så skönt att du tar upp mobbning👌🏽 håller med till alla %

  2. Själens ro skriver:

    Viktig fråga du driver. Ger mod att ha civilkurage. Det är där i skillnaden skapas.

  3. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to search out someone with some unique thoughts on this subject. realy thanks for beginning this up. this web site is one thing that is needed on the web, somebody with slightly originality. useful job for bringing one thing new to the web!

  4. It is really a nice and helpful piece of information. I am glad that you shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *