FACERAPE

Denna video handlar om en kille som skämtar med en tjej på nätet, men det hela blir så mycket större än som var meningen från början. Och nu vet han inte hur han skall stoppa det och hur han skall ta sig ur detta.

Det är det som gör det så stort när man skämtar eller mobbar på nätet: det sprider sig som en löpeld och blir jättestort på kort tid. Vi måste alla tänka oss för vad vi säger och skriver på nätet.

Vad tycker ni att killen i videon skall göra nu? Kan man ens rätta till det när det har blivit så fel? Tjejen har fått sitt rykte förstörd redan, hela skolan har läst det.

4 kommentarer

4 kommentarer på “FACERAPE”

 1. Roaa skriver:

  Gå ut och säga att han bara skojade och att han visste inte att allt det här skulle hända

 2. Hedda skriver:

  Säga förlåt till tjejen ansikte mot ansikte! Skriva ut på sin egna Facebook att det var han och att han är ledsen för det! Ifall tjejen inte kan förlåta honom då har han gjort allt han kan göra.

 3. Hästtjejen05 skriver:

  jag tycker det var dumt av honom att göra så mot tjejen. Tycker det var dumt av honom att gå in på hennes Facebook och att han inte skulle byttit plats och suttit kvar på sin egen plats. Så hade inget av det här hänt. PS: ÄLSKAR DIG MISSLISIBELL DU GÖR SÅ SJUKT BRA VIDEOS

 4. Bella Chouette skriver:

  Du borde verkligen se serien Hashtag på svtplay.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *