STA UPP FÖR DE TYSTA

Kolla på den här videon som tar upp olika former av mobbning.

Låt oss alla se oss omkring i våra egna skolor, klasser, idrotssklubbar, osv.
Våga se när någon blir mobbad.
Våga gå tvärtemot ’gruppen’ och vara en vän för den som ingen vill vara vän med.

4 kommentarer

4 kommentarer på “STA UPP FÖR DE TYSTA”

 1. viktor skriver:

  Kommer ihåg när jag blev mobbad i 2-4. Ner slagen varje rast. Kommentarer varje gång man visade sig. Om hur ful Man var. Och även om det var 4 år sen. Så kan jag fotfarande bara ställa mig i spegeln och tänka. Fan vad ful jag är, Att jag borde dö, Att jag är tjock. Det är ärr som aldrig kommer läka. Kan se samma personer än idag. Och bli helt blek och bara vänta på att det ska smälla. Det ska inte behöva gå så lång. Inte för någon….

 2. Heippan skriver:

  Usch, mobbing ska bara inte finnas… Tänker tillbaka till min skolgång, ända från förskolan till högstadiet blev jag mobbad för hur jag såg ut. Idag, är jag 27 år, och kan känna fortfarande osäkerhet kring mig själv och dålig självkänsla. Men det går i vågor. Perioder finns då jag mår superbra och kan verkligen gå med huvudet högt för att man är stark som klarat av allt detta. Men perioder finns då man känner sig bara helt lost, helt nere på botten.

 3. skorpan skriver:

  Jag förstår att mobbning verkligen inte är okej, men jag kan tycka att dina senaste inlägg BARA handlar om mobbning och om olika filmer. jag förstår att du vill vara en god förebild och stoppa och uppmärksamma mobbningen, och det gör du jättebra och dina yngre fans kan verkligen se upp till dig då du själv blivit utsatt, men det senaste har blivit väldigt mycket sådant tycker jag. Mina åsikter och du får göra precis som du vill, detta är inget hat men jag ville ändå bara påpeka :)

 4. Ella skriver:

  Jag var med i den videon, eller bara när vi ställde oss upp i slutet men ändå👌

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *