SÅÅÅÅ KUL JUU

photo303321152224340750 photo303321152224340749

Idag har det varit runt 23 grader, dock mycket blåst men det verkar som att sommarvärmen kommer tillbaka! Jag rockade ett Bronxlinne som en klänning, fett nice!

Skolan gick bra, inte så mycket som hänt på den fronten. Har dock en del läxor/förhör/inlämningar denna veckan så man har ju lite press på sig vilket inte är så roligt. När jag kom hem filmade jag en superrolig video som kommer ut senare i veckan tror jag. På tal om roliga saker så har jag ett stort projekt på G, har skrivit om det någon gång innan. Men det börjar närma sig att bli klart och snart kan jag nog berätta det det är!!! Sååå roligt!

4 kommentarer

4 kommentarer på “SÅÅÅÅ KUL JUU”

  1. manda skriver:

    Dina flätor on the point :)

  2. annie skriver:

    Asså lisa du är goals👍👌😍

  3. Tove skriver:

    Var har du köpt linnet/klänningen? 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *