OUTFITGOALS

IMG_0134IMG_0143 IMG_0144

Idag åkte jag hem mycket tidigare från skolan för jag mådde verkligen inte bra. Men jag hade ju en väldigt snygg outfit idag i alla fall haha, så det väger upp det hela! Så har inget speciellt att berätta om skolan. Om några timmar ska jag in till frissan och det ser jag jättemycket fram emot, tror det kommer bli skitbra!

6 kommentarer

6 kommentarer på “OUTFITGOALS”

 1. Nicole Granroth skriver:

  Din outfit är såå goals😍

 2. Filippa nilsson skriver:

  Så snyggggt, vart har du köpt tröjan?😍

  1. Misslisibell skriver:

   Den är ifrån Junkyard :)

 3. Isabell lindström skriver:

  kan du länka till tröjan för hittar den inte på junkyard ;(

 4. vera skriver:

  men lisa,du packade ju upp ryggan bara idag

 5. Nicole skriver:

  hej lisa vartköpte du din jacka och hur mycket?? ha det så bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *