WET N WILD<3

IMG_0001 IMG_0002FotorCreated3FotorCreated2FotorCreated

Titta vad jag fick i posten idag från Wet n Wild!

Wet n Wild är ett budgetmärke och även cruelty free, de testar alltså inte sitt smink på djur vilket är jättebra! Jag är sååå taggad på att testa dessa produkter jag fick hem, speciellt deras contour stick! Jag har jättelänge velat testa NYX contour stick men nu fick jag detta viket säkerligen är lika bra. Är också taggad på det vita gel-nagellacket! På lappen jag fick med står det att lacket torkar i dagslus, så ingen UV-lampa behövs eller topplack. Och resultatet ska vara som om de är gjorda på salong, spännande!

Tack så mycket!<33

2 kommentarer
  • Hanna

    Kan du göra en First impression på alla produkter? :)

  • Anna

    Ååååh älskar typ alla wet n wilds produkter!!!! Vad spännande med gel-lacken! Hoppas de är bra!
    Och har alltid velat testa en sån där eyeliner :)