2H 30MIN CYKLING

20160629_225209

Jag är helt slut verkligen! Jag och Ida bestämde oss tidigare idag att vi skulle cykla, söder ett gjorde vi. Det slutade med att vi var ute och cyklade i  två och en halv timma och snacka om att mina ben är döda nu. Kommer ha världens träningsvärk imorgon men det var en väldigt rolig tur!

5 kommentarer

5 kommentarer på “2H 30MIN CYKLING”

 1. anonym skriver:

  har inte du hjälm??????????????? dålig förebild för unga läsare :(

  1. Emma skriver:

   Om hon inte vill ha hjälm behöver hon inte, hon är 15. Och dessutom är det hennes val. Lisa behöver inte göra allt som vi vill och tycker är bäst bara för att vara vår förebild, för kommer hon må bra av att bara göra saker vi vill och tycker är bäst? -nej. Så sålänge hon mår bra och känner att hon klarar sig utan hjälm så behöver inte du eller nån annan påpeka att hjälmen inte finns där.

   1. Sommarlovet skriver:

    min klass kompis dog om hon hade haft cykelhjälm hade hon överlevt många idag har endast åker moppe men cykla , inlines eller skateboard inte hjälm
    Det är tufft ha hjälm det kan gå fort
    Min klasskompis var inte med någon bilolycka körde vid sina av trottoaren och körde på en liten sten och trillande baken och slog i huvudet så hon dog om hon hade hjälm hade hon överlevt
    Och ja misslisibell är en förebild
    Du har säkert ingen hjälm det kan gå myck fort du kan bli förlamad eller dö men kanske inte så viktigt inte enligt dig

 2. Mathilda skriver:

  Nu vart jag sugen på att cykla xD <3 Queen <3333

 3. Sommarlovet skriver:

  använder du inte cykelhjälm men du har hjälm för moped en tjej som gick i min klass hade aldrig cykelhjälm men en dag händer en olycka hon dog hade hon haft hjälm så had hon överlevt
  Ja jag har hjälm cyklar rädd om mitt huvud

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *