I AM QUEEN

Jag har fått äran att vara med i Hashtag Queen där Frida Söderlund träffar framgångsrika och inspirerande tjejer för att låta dem prata till punkt. Om livet, framgångar och hur man går sin egen väg – utan att be om ursäkt för det. Idag kom avsnittet ut där jag är med. Titta gärna på det!

8 kommentarer
 • Frida

  Du är så otroligt duktig Lisa!

 • Saga

  Hej Lisa jag har snart kollat på dig i 3 år och älskar dig du är modig och tuff fin snäll och bryr dig mycket om andra. Vill bara sega att alla som älskar dig och gillar dig som du är kommer hjälpa dig på din trappa med 5 steg från att vara bra youtuber till att bli super star och du ska inte bry dig om dom som inte gillar dig dom är bara aven sjuka på dig för att så många gillar dig för att du gör ett strålande jobb oj jag ser att jag har skrivit ganska mycket nu men jag vill sega att du är min förebild och att jag kommer titta på dig tills jag blir 110 år men det dröjer för jag är 9 älskar dig Lisa och sluta alldrig göra det du vill HEJ DÅ :)

 • Maja

  Bästa Lisa<3

 • korb

  du är inte queen nånstans gumman

 • nive watverrr

  Du är så stark och fin, en av mina största förebilder! :) <:

 • Linnéa

  Jag brukar aldrig kommentera, men måste bara säga; Fan, vad Du är grym Lisa! <3

 • Grodan

  Wow, kollade igårkväll. Du verkar vara en sån fantastisk människa, helt underbar. Önskar att jag kunde lära känna dig haha. Nämen fortsätt vara dig själv, det är så coolt. Du äger, kram <3

 • Mathilda

  Helt otroligt Lisa!<3 Har följt dig ända sedan Lisa01j och har växt upp med dig. Många i min närhet hatade på dig i början eftersom att du gjorde något helt nytt här i Sverige. Men jag stod alltid upp för dig. Du var och fortfarande är en stor förebild för mig och det har varit ett fanstastiskt äventyr att växa upp med dig <3 Känns som att ha en liten extra vän att ha dig på internet :) Ser fram emot att se hur det går för dig i framtiden ;) Du kommer gå långt! <3