I AM QUEEN

Jag har fått äran att vara med i Hashtag Queen där Frida Söderlund träffar framgångsrika och inspirerande tjejer för att låta dem prata till punkt. Om livet, framgångar och hur man går sin egen väg – utan att be om ursäkt för det. Idag kom avsnittet ut där jag är med. Titta gärna på det!

13 kommentarer

13 kommentarer på “I AM QUEEN”

 1. Frida skriver:

  Du är så otroligt duktig Lisa!

 2. Saga skriver:

  Hej Lisa jag har snart kollat på dig i 3 år och älskar dig du är modig och tuff fin snäll och bryr dig mycket om andra. Vill bara sega att alla som älskar dig och gillar dig som du är kommer hjälpa dig på din trappa med 5 steg från att vara bra youtuber till att bli super star och du ska inte bry dig om dom som inte gillar dig dom är bara aven sjuka på dig för att så många gillar dig för att du gör ett strålande jobb oj jag ser att jag har skrivit ganska mycket nu men jag vill sega att du är min förebild och att jag kommer titta på dig tills jag blir 110 år men det dröjer för jag är 9 älskar dig Lisa och sluta alldrig göra det du vill HEJ DÅ :)

 3. Maja skriver:

  Bästa Lisa<3

 4. korb skriver:

  du är inte queen nånstans gumman

 5. nive watverrr skriver:

  Du är så stark och fin, en av mina största förebilder! :) <:

 6. Linnéa skriver:

  Jag brukar aldrig kommentera, men måste bara säga; Fan, vad Du är grym Lisa! <3

 7. Grodan skriver:

  Wow, kollade igårkväll. Du verkar vara en sån fantastisk människa, helt underbar. Önskar att jag kunde lära känna dig haha. Nämen fortsätt vara dig själv, det är så coolt. Du äger, kram <3

 8. Mathilda skriver:

  Helt otroligt Lisa!<3 Har följt dig ända sedan Lisa01j och har växt upp med dig. Många i min närhet hatade på dig i början eftersom att du gjorde något helt nytt här i Sverige. Men jag stod alltid upp för dig. Du var och fortfarande är en stor förebild för mig och det har varit ett fanstastiskt äventyr att växa upp med dig <3 Känns som att ha en liten extra vän att ha dig på internet :) Ser fram emot att se hur det går för dig i framtiden ;) Du kommer gå långt! <3

 9. Have you ever considered creating an ebook or guest authoring on other websites? I have a blog centered on the same information you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my viewers would value your work. If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an email.

 10. go to this site skriver:

  I just want to tell you that I’m very new to blogging and site-building and definitely liked you’re blog site. Probably I’m planning to bookmark your website . You amazingly come with beneficial article content. Cheers for revealing your website.

 11. Often be put! Preserve your entire internet business activities fl insurance logged plus docs sent in inside the proper files. Check out your own mail balances at the very least each day along with file the important ones. Dont always be scared to call your document or maybe folder which has a lengthy brand (within cause). An individual will be able to entry almost any document, folder, computer software and also contact inside thirty a few moments. A lot time frame is usually rescued which includes a clear computer help!

 12. It might shore up better to ro along with your dealing with postpartum depression without needing paxil in case you are secured regarding it.

 13. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *