PRIMARK BRUN UTAN SOL

IMG_0008photo303321152224340816

Om ni såg min haul med vad jag köpte i Holland så vet ni att jag köpte en brun utan sol på Primark för 40 svenska kr. Den är från deras egna märke och är cruelty free vilket är jättebra! Så den är både jättebillig och cruelty free, kan det bli bättre? Jo det kan det!

Jag är inte blessed med bra pigment och jag får ingen färg när jag solar. Dessutom så har jag ingen tid till att sola då jag har annat att göra så jag blir aldrig brun av solen, sorgligt! Så jag använder brun utan sol då och då för att bli lite fräsch brun.

Detta är på riktigt den bästa brun utan sol jag testat och jag har testat måååånga! Den dyraste jag testat är ifrån Million dollar tan och den kostar närmare 300 kr och den är inte bra alls tycker jag. Man blir knappt brun och det försvinner på någon dag..

Denna från Primark är sjukt bra! Man får en snygg brun färg, inga fläckar alls och den har hållit riktigt bra hittills, svinbillig och cruelty free.

Tog dock inget på fötterna för jag var lite skraj ifall det skulle se jättekonstigt ut så nästa gång ska jag lägga på fötterna också, inte hela värden då man ofta är vitare på fötterna om man använder strumpor mycket.

3 kommentarer

3 kommentarer på “PRIMARK BRUN UTAN SOL”

 1. kdid skriver:

  färgen ser orange ut

 2. ej kul skriver:

  varför finns det reklam om bantning här??!!!

  1. Flicka skriver:

   Reklamen anpassas efter sidorna du är inne på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *