MAKEUP

IMG_0011 IMG_0013

Blev så nöjd över mitt smink igår så jag var tvungen att ta några bilder haha! Använde min NYX BB-cream som jag inte använt på ett tag och den är verkligen grym, dock så är min slut snart vilket är synd. NYX finns inte någonstans där jag bor, vad jag sett i alla fall. Så det blir ganska svårt att hitta den om jag inte beställer från någon sida. Men den är riktigt bra, starkt tips!<3

13 kommentarer

13 kommentarer på “MAKEUP”

 1. Mathilda skriver:

  Queen <3333

 2. Ellen skriver:

  Nyx finns på kicks iaf på mitt

 3. Sara skriver:

  NYX har börjat säljas på en del lite större H&M så kolla där!

 4. johanna skriver:

  Nyx finns på Åhléns city i Nordstan!! och grand parfymeri i gbg också!

 5. Maja skriver:

  Har också sett NYX på H&M :)

  1. Misslisibell skriver:

   Skriv inte hjärtan till mig! Jag är inte lesbisk och vill inte ha sånt skrivet till mig. Detta tänker jag anmäla!

   1. ~~ skriver:

    (det är inte Lisa som skriver tillbaka utan det är ett fakekonto som utnyttjar situationen genom att skriva hat!) Så fruktansvärt vidrigt!

   2. Misslisebells hater skriver:

    Wtf vadå int lesbisk hon sa att du var fin det var en koplimang

 6. Gabriela skriver:

  Kan inte du göra en everyday makeup routine?

  1. Misslisibell skriver:

   Kanske när jag har tid, jag spenderar mycket tid på att pulla så att vi får se när jag har tid.

   1. ~~ skriver:

    (det är inte Lisa som skriver tillbaka utan det är ett fakekonto som utnyttjar situationen genom att skriva hat!) Så fruktansvärt vidrigt. Hen kommer väl förmodligen att bli anmäld när Lisa ser kommentarerna :)

 7. ClaraSkrutten skriver:

  Kommer du på pip i år?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *