SHORT HAIR

IMG_0029 IMG_0024

Idag klippte jag av mitt hår! HÄR kan ni se videon där jag gjorde det.

Förra året så klippte jag av mitt hår och färgade det ganska mörkt men sen trivdes jag inte i det mörka håret så jag började växa ut håret och började få det ljust igen. Nu när mitt hår i stort sätt i den längden jag hade innan och att det är också blont men jag kände återigen att jag ville klippa kort då jag verkligen tycker att jag passar i det. Så det var det jag gjorde! Är supernöjd i det korta blonda håret<33

14 kommentarer

14 kommentarer på “SHORT HAIR”

 1. Nella Hansson skriver:

  jättesnyggt! har du planerat att färga håret till någon annan färg?

  1. Misslisibell skriver:

   Tack, nej det har jag inte tänkt! :)

 2. Johanna skriver:

  Super snyggt ju! Önskar att jag också passade i kort hår
  nouw.com/johanna

  1. Johanna skriver:

   nouw.com/johannaelisa *******

 3. Moa skriver:

  Super snyggt! Kan du ta kort och lägga upp hur det ser ut bakifrån?

 4. Maja skriver:

  Short hair, don’t care haha! <3

  1. Misslisibell skriver:

   ???

   1. Krigföring skriver:

    Man brukar ju säga typ ”curly hair, I don’t care” och tror hon menade typ så

 5. Olivia skriver:

  Lisa! Jag funderar också på att klippa håret axellångt… Mitt hår är så slitet längst ner ( har ungefär till brösten nu). Men! Jag vill typ ha kvar min längd… Fast samtidigt är ju kortare och ett ”friskare”/mer välmående hår finare än ett långt och slitet. Eller?? Mitt hår växer inte så snabbt heller så har sån beslutsångest. Håret längst ner är det som är kvar sen föregående år då jag plattade det varje dag. Pga detta har jag komplex för mitt hår, vilket inte är så roligt.. Vad råder du mig till att göra??? In need of your help!!!! 😂😄😄

  1. Nella Hansson skriver:

   klipp av det innan du hinner tänka😂

   1. Olivia skriver:

    Hahahah den inställningen 😂😂😂 jo men så får jag tänka! Jag gör det!! 👊 Har du också kort hår? 😄

 6. Lisa skriver:

  Du är så snygg i kort hår Lisa❤️❤️ En sak som handlar om inte alls just detta ämnet är att jag bröt tån idag.. Kul😂 Ska till Göteborg imorgon och Liseberg på måndag..PS fint namn😜

 7. Inez skriver:

  Så snygg💗😘
  Men ditt hår ser mer ljusbrunt ut

 8. The Young Architect skriver:

  Hej! Om ni gillar inredning och planlösningar så kolla in min blogg. Är rätt ny på det här så hoppas att någon vill kika ;)
  Skriver även om mode, resor och vardag ibland =)

  http://theyoungarchitect.blogg.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *