EH WHAT?

P1830006

Titta vad som hänt med min favvo borste för att lägga foundation/BB-cream med!! Jag skulle sminka mig och skulle använda denna borsten men det var ganska smutsig så jag ville göra rent den innan jag använde den. Använde Kicks spray cleaner för att göra rent borsten och sen när jag började applicera foundation med borsten började den fälla massa hår och det fastnade i mitt ansikte. Så jag testade att dra lite i borsthåren och allt åkte loss.. Det var ju typiskt, så jag får ta och köpa en ny borste när jag är på H&M eller något haha.

10 kommentarer

10 kommentarer på “EH WHAT?”

 1. Chelsy skriver:

  *o* oj

 2. Nella Hansson skriver:

  uhhj ba en fråga är det riktigt djurhårstrån?

  1. Misslisibell skriver:

   Det är inte riktiga djurstrån i denna borste :)

 3. Linnea skriver:

  DET HÄNDE EXAKT SAMMA SAK MED MIN BORSTE ASSÅ VAD ÄR DEHÄR

 4. Miranda Olsson skriver:

  Kan du länka ditt goodreads konto? Verkar som att vi har liknande smak när det gäller böcker :)

 5. Ellen skriver:

  Men va, det hände exakt samma för mig igår med en RT borste och kicks brush cleaner spray.
  Undra om det är borstarna som är dåligt limmade eller sprayen som är för stark.

  1. Emma skriver:

   Det är nog sprayen som kommer in mellan stråna och löser upp limmet eftersom att det är alkohol i sprayen.

   1. Ellen skriver:

    Ja, det måste vara det. Får kolla efter någon annan brush cleaner.

 6. Deni skriver:

  Det är vattnet/sprayen som löser upp limmet mellan stråna och handtaget:(

 7. Isabelle skriver:

  För mig har de hänt att bara några få hårstrån har åkt av och jag använder inte ens en spray till mina borstar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *