HÄMTA KATTUNGEN

photo303321152224340888

Det är verkligen inget sommarväder idag! Det har varit runt 16 grader bara så idag blev det jeans. Men på förmiddagen var vi i kyrkan, sen efter var vi i någon prylaffär. Jag köpte en billig ögonmask man har när man sover. Har haft väldigt svårt att sova på det senaste så ska ge denna ett försök!

Förresten, jag tror att vi ska hämta kattungen idag! Pappa skulle till Biltema för att köpa kompostgaller att ha framför dörren men sen kan vi nog hämta kattungen. Gallret behöver vi ha några dagar för att kattungen måste vänja sig med huset och oss! :)

Längtar tills tisdag<33

15 kommentarer

15 kommentarer på “HÄMTA KATTUNGEN”

 1. Nella Hansson skriver:

  åhhh snälla gör en meet my pet hade vart så najs vart har du köpt skorna!

 2. Nova Almgren skriver:

  Jag får inte ha djur hemma idk why xD

 3. Aida skriver:

  Hej Lisa! Jag undrar vart ifrån byxorna kommer du har på dig i din mammas vlogg, alltså när ni hämtar kattungen? Älskar dig!,du är en stor inspiration och förebild❤️

 4. Ella skriver:

  Hej jag undrar vart du har köpt din airbord Hälsning Ella

 5. Frida skriver:

  Vart är jeansen och kappan ifrån? Jätte tacksam för svar

 6. Ella skriver:

  Hej Lisa kan du lägga mer missiminime videor

  Vänliga hälsningar Ella grimdorg

 7. Ella skriver:

  Hej Lisa ❤️❤️

  kan du ringa mej jag behöver help ring0705956216

  Vänliga hälsningar Ella g

  1. lovefestis skriver:

   varför ???
   hon ringer inte sina fans ett jobbigt fans som lämnar ut sin mobil 👎👎👎😡

  2. lovefestis skriver:

   jag provande och ringde detta numret kom till en man och han visste inte vem Ella är att ge ut andras nummer är sjukt 😡😡😡👎👎👎

 8. lovefestis skriver:

  Hej
  tips på video ha ordning i garderoben
  en sida eller en låda för tränningkläder och annat
  älskar dessa videos

 9. important link skriver:

  I just want to say I am just all new to blogs and absolutely savored this website. Probably I’m planning to bookmark your blog post . You definitely come with exceptional posts. Thank you for sharing with us your web page.

 10. Imagine that you are already as part of your student days to weeks in addition to breast implants in destin florida continue to an individual can’t look for a night out. And even wondering an individual for just a time is usually a misery for yourself. In other words, you get the idea challenging to be able to approach adult females as well as lacks self-assurance around by yourself.

 11. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *