SÅ ROLIGA DAGAR

photo303321152224340921photo303321152224340922photo303321152224340923

Hej! Jag har varit med kompisar från söndag till tisdag, därav dålig uppdatering på bloggen! Vi har gjort saker hela tiden så det har inte funnits tid tyvärr. Men vi har haft superroligt! Vi har ätit pizza, badat, snackat om ALLT osv. Vi har gjort mycket olika saker. Det var väldigt nice att vi fick dessa roliga dagarna för på måndag börjar skolan igen. Jag måste säga att jag är väldigt nervös! Jag börjar nian så nationella proven ser jag verkligen inte fram emot.. Vilken klass börjar ni i?

42 kommentarer
 • Ellen Persson

  börjar 1 året på gymnasiet

 • Hugosvloggs

  Vad härligt ni har verkat haft det, här i stockholm har de varit regnit typ hela veckan en så länge haha <3 kika gärna in på min kanal för jag har vloggvecka där https://www.youtube.com/channel/UCWDvpRGthPYbWA88E-HfkQg // <3 <3

 • Sugar Cube

  Började sexan nu den femtonde. Vad roligt du verkar ha haft det!!!

 • Hanna

  Börjar på gymnasiet :)

 • Athina

  Jag började i 6:an idag den 17 :)

 • Nicole Granroth

  Jag började i 7:an!

 • Amanda

  Kul!!
  Jag börjar nian på fredag, är inte så taggad men vad ska man göra liksom? ;)

 • Sara

  Hej! Jag börjar 8:an på måndag. Skulle vara jättekul om du kunde göra lite ”Back To School” videos. T.ex. ”What’s in my schoolbag” och ”School morning riutine”. 😊

  • lovefestis

   hon blir bara stressad göra allt låt Lisa får göra som hon vill
   om hon inte vill göra det ska det inte tjatas

   du kan kolla på youtube back to school videos finns många DIY

 • Emma <3

  1 året på gymnasiet :)
  Jag undra bara om du har köt din egen domän för att din blogg ska kunna heta misslisibell.se och isåfall vart du har köpt den och hur mycket det kostade?

 • Hillevi

  börjar i 7:an

 • Ellinor

  Jag börjar 2:an på gymnasiet. Nationella proven kommer gå super, det är alltid något som låter läskigt, men när du väl gjort det kommer du veta att det verkligen inte var så illa som alla förväntningarna! Om jag klarade det så kan du också!

 • Jessica

  jag kan säga att du INTE behöver oroa dig inför nationella, jag hade inte ens pluggat men tyckte ändå att dom var jättelätta (nej jag är inte superbra på alla ämnen naturligt). Plugga bara till dom om det är nåt ämne du verkligen känner att du har glömt bort eller inte är så bra på men annars måste jag säga att det är ”onödig” tid att plugga föera timmar till dom då dom oftast är mycket lättare än man tror, lycka till :) Jag börjar ettan på gymnasiet

 • Misaki

  Börjar också 9:an

 • Camilla

  Ska börja första året på gymnasiet!

  Oroa dig inte för nationella proven,oavsett hur mkt elr hur lite du pluggar till de ämnen man kan plugga till så kommer du klara dom ändå:)

 • Vickan02

  Jag börjar i åttan

 • Julia

  Jag börjar 2:an på gymnasiet

 • Maja

  9:an :D

 • Liv Anna

  9:an…

 • http://matiiildaa.blogg.se Matilda

  Låter superhärligt! Du behöver verkligen inte vara nervös inför de nationella proven, det är bara till att göra dem :)
  http://nouw.com/matildardn

 • Nella Hansson

  8:an o är sååå nervös men ska få börja rida så är även pirrig hihih

 • lovefestis

  ska du inte konfirmera dig Lisa ?

 • Linnea

  9:an så nationella prov väntat bara bakom hörnet. Börjar förresten också på måndag..

 • Emelie

  Börja sista året på gymnasiet 😃

 • Wilma

  Börjar 9:an nu på tisdag😁

 • Erika Johansson

  Börjar första året på gymnasiet på onsdag

 • Camilla

  härliga bilder :)
  Kram<3
  http://camillaesi.se

 • Amanda

  Har börjat först året på gymnasiet 🙊

 • Liza

  Jag börjar 2a året på gymnasiet :)

 • Hanna

  2a året på gymnasiet :)

 • Alva

  Jag går i 7C

 • Saga

  Åttan

 • Kajsa

  Nationella proven är inget att oroa sig för så länge man gör så gott man kan så blir man godkänd :)

 • Beckiebelle

  Jag ska börja 5:an😉

  • Nawaal❤️👑

   Jag med 5C

 • Maja

  Jag har börjat 6:an ❤️

 • Anna

  Börjar på universitetet :)

 • Hanna

  6an så får betyg för första året och första ‘riktiga’ NP :P Tycker knappt 3ans NP räknas haha

 • M O A

  började 7:an i måndags haha

 • Matilda

  Jag har börjat 7an

 • Sara

  Har börjat 6 an

 • Tova

  Hej Lisa! Jag har börjat i 6A! Fast 6:an här i en by(2 timmar från Luleå) så har vi en skolan för alla från förskoleklass till 5:an för att dom har flyttat vår klass till dem äldre så jag är på samma skola som alla från 7:an till 9:an så det tycker jag är lite jobbigt har du nåt bra tips till mig? Jag har tråkigt och är sjuk/hemma från skolan DX!?!