SJUKLINGEN

photo303321152224340969

Japp, som titeln lyder så är jag hemma och är sjuk. Igår på morgonen kände jag mig inte helt kry men åkte till skolan ändå men det slutade med att jag åkte hem från skolan vid lunchtid. Sen har det bara blivit värre. Har haft så ont i halsen och det har varit väldigt besvärligt att svälja. Idag är det i stort sätt borta men jag är väldigt förkyld, huvudvärk osv. Inte nice. Men det är skönt att få vila upp sig, får hoppas att jag är frisk tills på lördag så jag har pop-up butiken i Göteborg!

7 kommentarer

7 kommentarer på “SJUKLINGEN”

 1. Siggan skriver:

  ❤️❤️Tur att du är frisk nu!!!❤️❤️😘😘😍😍

 2. Fanny Göransson skriver:

  Jag älskar lisa och hennes video på Youtube

 3. E Unger skriver:

  Lisa jag är en tjej som är väldigt självisk och skulle bli jätte glad om du typ gör lite fler matrelaterade videos snälla Lisa

 4. mvito skriver:

  Hej Lisa! Jag har precis startat en ny blogg och undrar om du har nåt tips för att jag ska få läsare.. Jag törs liksom inte säga till mina kompisar att ”a jag har startat en blogg, kom och läs”! Det känns bara pinsamt… Skulle du kunna ge mig en shoutout eller något som hjälper mig snälla?! Blir överlycklig om du svarar! PS: älskar dig! Min blogg är publicerad men har ingen proffsig domän, utan http://www.mvito.weebly.com

 5. Best Writing Service

  Get an expert academic writing assistance! We can write any post on any subject within the tightest deadline.

 6. Best Writing Service

  Get an expert academic writing assistance. We can write any paper or post on any subject within the tightest deadline.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *