NYTT

P2430028 P2430031 P2430034P2430036

FotorCreated3I min senaste vlogg som ni kan se HÄR så var jag på Torp Uddevalla efter skolan och shoppade lite och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med köpen. Eller aa, förutom Sleek highlightpaletten. Jag har använt den några gånger men asså, är väldigt besviken på pigmentet för det var inte alls bra. Men jag får pröva den lite mer, kanske gör jag bara fel? haha, vet inte hur man kan göra fel med en highlighter men.. Skorna är jag otroligt nöjd med i alla fall!

6 kommentarer
Detta inlägget postades i: Nytt.

6 kommentarer på “NYTT”

 1. Roxxie skriver:

  Om du applicerar med pensel, testa fukta den lite innan applicering :) funkar för mig!
  http://nouw.com/roxxie

 2. cutecrafts2u :3 skriver:

  Ska du göra en video när du färgar håret? Den senaste du gjorde var jättebra! <3

 3. L skriver:

  Har du slutat med att bara använda icke djurtestade produkter? Tänkte på deosprayen bla, Rexona testar på djur..

 4. I just want to tell you that I’m very new to blogging and seriously savored you’re web-site. Most likely I’m going to bookmark your blog post . You surely have superb writings. Bless you for sharing your blog.

 5. Indeed, in all the Star Trek plots involving time travel, it’s never suggested that the good characters need not worry about some bad guy going back in time and meddling with things since it would just create a new time-line that cannot effect the one that the characters are in.

 6. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *