NYTT

P2430028 P2430031 P2430034P2430036

FotorCreated3I min senaste vlogg som ni kan se HÄR så var jag på Torp Uddevalla efter skolan och shoppade lite och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med köpen. Eller aa, förutom Sleek highlightpaletten. Jag har använt den några gånger men asså, är väldigt besviken på pigmentet för det var inte alls bra. Men jag får pröva den lite mer, kanske gör jag bara fel? haha, vet inte hur man kan göra fel med en highlighter men.. Skorna är jag otroligt nöjd med i alla fall!

3 kommentarer
Detta inlägget postades i: Nytt.

3 kommentarer på “NYTT”

 1. Roxxie skriver:

  Om du applicerar med pensel, testa fukta den lite innan applicering :) funkar för mig!
  http://nouw.com/roxxie

 2. cutecrafts2u :3 skriver:

  Ska du göra en video när du färgar håret? Den senaste du gjorde var jättebra! <3

 3. L skriver:

  Har du slutat med att bara använda icke djurtestade produkter? Tänkte på deosprayen bla, Rexona testar på djur..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *