ÄNTLIGEN VÅR!

var

Wow, när jag vaknade idag var det så mycket sol och det var liksom varmt ute. Så härligt verkligen! Jag fick verkligen en feeling för att göra det årliga glasstestet så jag har precis varit iväg och införskaffat GB’s nya glassar och ska filma en video på det snart! Hur kul som helst! Taggade? ;)

3 kommentarer

3 kommentarer på “ÄNTLIGEN VÅR!”

  1. Nicole skriver:

    Var e kläderna från? <3

  2. Sofia skriver:

    Heej!♥ Älskar verkligen din kanal! Undrar bara om du kunde ge mig länken till din nya eller jag vet inte om den e ny men aja, din camouflage jacka som du visade i din try-on haul. Har tittat i hele sortimentet på herr avdelnigen på hm och hittar den inte :( Du får ha det super bra ♥

  3. Maria Karlsson skriver:

    Vart är den blåa tröjan ifrån? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *