ÄNTLIGEN VÅR!

var

Wow, när jag vaknade idag var det så mycket sol och det var liksom varmt ute. Så härligt verkligen! Jag fick verkligen en feeling för att göra det årliga glasstestet så jag har precis varit iväg och införskaffat GB’s nya glassar och ska filma en video på det snart! Hur kul som helst! Taggade? ;)

7 kommentarer

7 kommentarer på “ÄNTLIGEN VÅR!”

 1. Nicole skriver:

  Var e kläderna från? <3

 2. Sofia skriver:

  Heej!♥ Älskar verkligen din kanal! Undrar bara om du kunde ge mig länken till din nya eller jag vet inte om den e ny men aja, din camouflage jacka som du visade i din try-on haul. Har tittat i hele sortimentet på herr avdelnigen på hm och hittar den inte :( Du får ha det super bra ♥

 3. Maria Karlsson skriver:

  Vart är den blåa tröjan ifrån? :)

 4. internet skriver:

  I simply want to tell you that I am just newbie to blogging and actually savored your web page. Probably I’m going to bookmark your site . You amazingly have awesome article content. Cheers for revealing your web site.

 5. I’m impressed, I must say. Actually rarely should i encounter a blog that’s both educative and entertaining, and without a doubt, you may have hit the nail to the head. Your thought is outstanding; the problem is something which inadequate people are speaking intelligently about. My business is very happy that I came across this during my seek out some thing in regards to this.

 6. With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My blog has a lot of exclusive content I’ve either created myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my agreement. Do you know any methods to help reduce content from being stolen? I’d truly appreciate it.

 7. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *