FILM & FUNDERIGNAR

photo5868633211947558860

Jag har ju lov. Och som ni vet ÄLSKAR jag filmer så det har varit nöje att få krypa ner i sängen på kvällen för att se en riktigt bra film! Så jag har bland annat sett ”Endless Love” och den filmen har lätt blivit en av mina favoritfilmer. Den var så bra så jag såg den två kvällar i rad haha! Har även sett ”A walk to remember”, har velat se den väldigt länge men det har aldrig blivit av men nu bestämde jag mig för att se den och jag blev inte besviken. Den var så bra och fin! Och igår kväll såg jag ”The fault in our stars”, har sett den tidigare men det var så länge sedan och den var självklart väldigt bra den med! Jag grät under alla filmerna haha!

Jag har väldigt mycket funderingar och tankar i mitt huvud angående en vis sak på det senaste. Och på grund av detta har jag haft det svårt att ”göra saker”. Jag vill bara lösa detta  ”problemet” men vet inte hur jag ska göra det. När tankarna tar över så mycket som dom gör för mig och att jag inte kan göra något annat än att tänka på den saken så vet jag inte vad jag ska ta mig till. Jag hoppas bara att jag kan få en klarhet i detta. Jag är så trött på att gå runt och gissa, hoppas, bli förvirrad, bli ledsen. Det räcker snart. eller..? Skönt i alla fall att jag har lov, för när jag hade skola så blev jag ju nästan galen på grund av detta haha.

2 kommentarer

2 kommentarer på “FILM & FUNDERIGNAR”

  1. Louise skriver:

    A walk to remember är så bra! Har sett den två gånger, men jag vill se den om och om igen för den är så bra haha.

  2. ? skriver:

    vad är grejen med att du tar en svartvit bild på din rumpa?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *