NEJ säger jag bara

photo5881904592172722251

Japp, mitt lov är över och idag vara det dags att gå tillbaka till skolan igen. Tror ni att jag var taggad? NEJ säger jag bara. När jag vaknade skrek det ’nej’ i mitt huvud verkligen.. Det var en väldigt tuff dag för mig psykiskt, som ni vet trivs jag inte och det är verkligen otroligt svårt att förklara vad jag känner. Men det känns typ som att jag är tom inuti mig och som att jag verkligen inte kan eller ska vara där. Det suger! Ibland brister jag nästan ut i gråt under lektionen men då tassar jag iväg till toan och tar några djupa andetag för att sen fortsätta dagen. Det är riktigt tufft att ha det såhär men jag kämpar verkligen. Önskar bara att dagarna kunde gå lite fortare!

På sista lektionen hade jag bild och då satte jag mig i enskildhet och ritade bilden ni ser där uppe. Jag brukar inte rita mycket alls så jag blev väldigt nöjd med denna. Jag tycker det är väldigt kul när jag väl ritar men det händer inte så ofta. Men jag ska faktiskt köpa ett ritblock och lite tillbehör när jag får tid till det i veckan. Blev rätt taggad faktiskt! Försöker hitta olika sätt att koppla på och nu har jag hittat ett till. Kul!

Jag kom hem till ett paket jag väntat på, i det var det massa nya böcker jag beställt! Då steg humöret så jag har filmat en rolig video där mitt inre-jag är med igen, ni gillade att hon var med så det fick bli ett möte med henne igen haha.

Ett quote jag tycker är väldigt bra:

”Strength grows in the moments when you think you can’t go on but you keep goin anyway.”

17 kommentarer

17 kommentarer på “NEJ säger jag bara”

 1. Julia skriver:

  Jättefin bild! Styrkekramar!

 2. Anonym skriver:

  Fint ritat! Har med blivit lite intresserad av det och hade en jobbig dag med för några i min klass är elaka.

 3. Sophie skriver:

  Hej
  Jag lånar på biblioteket böcker både för det är gratis och sen när läst ut boken som brukar oftas bara läsa en gång så lämnar tillbaka
  Och själv börjar med medation hjälper mig så mycket
  Har inte någon mobil gång på natten, ingen tv eller dator i rummet och inte doftljus fick migrän av det

 4. Lovisa Berglund skriver:

  Fick lov sent så jag har lov nu

 5. Nina skriver:

  Heja dig Lisa!!! Du klarar det här! Kraaam

 6. Sara skriver:

  Hej lisa, Jag ser att du inte mår så bra.. Och ville bara tips att du kanske skulle kunna gå till en kurator (om du nu inte redan gör det). Säger inte detta för att vara elak eller något. Jag själv mådde dåligt och hade jätte mycket ångestattacker sen började jag gå hos en kurator villket har hjälpt mig otroligt mycket, viast jag har fortfarande kvar lite ångest och är ledsen ibland men det är så otroligt mycket bättre nu när jag har fått hjälp. Hoppas du börja må bättre! Kram och glöm aldrig att du är så mycket starkare än vad du tror.

 7. Jenniey Love skriver:

  Vet själv hur tuff skolan kan vara. Men kämpa på nu är det inte långt kvar innan det är över. Styrkekramiz<3

 8. Ellen skriver:

  Kan verkligen sätta mig in i din situation. Usch, säger jag bara! Du kommer att klara det här! Tänk på att sommarlovet är runt hörnet. När får du sommarlov egentligen (det är lite olika i Sverige än här på Åland)? Om du gillar att läsa fantasy har jag ett boktips: ”The wheel of time” skriven av Robert Jordan. Det är en av de bästa serier jag någonsin läst.
  Jättefin teckning, förresten! Du är ju bra på att rita! Hoppas du har en fortsatt bra dag. Kram

 9. fanyy skriver:

  Det är inte så lång kvar, du kommer att klara det! Fokusera dig istället på ditt arbete och läxor. Bry dig inte om de andra i skolan, du kommer endå inte se de mer efter sommarlovet. Styrkekramar till dig Lisa, du är starkare än vad du tror, du har redan kommit långt i livet ❤️

 10. sextonbast skriver:

  Ätstörningar, självskada, alkohol, lycka, framgång, deprission, ångest, stress, familj, vänner, skola, utanförskap och allt annat som händer en tonåringsliv kan ni få läsa på mig blogg.

  Jag är född år 2000 och vill dela med mig av min vardag anonymt. Att vara tonåring e då inte alltid de lättaste och jag tror fler kan känna igen sig i det.

  nouw.com/sextonbast

 11. Benji skriver:

  Jag har varit med om samma sak bara kämpa

 12. Josefine skriver:

  Heja heja heja dig Lisa. Jag gör en skoluppgift om dig. Människan bredvid mig är ditt största fan. Sara.

 13. Josefine skriver:

  Heter du Lisa borg?

 14. Josefine skriver:

  JAG ÄR BÄST

 15. Josefine skriver:

  SARA SKÄMS

 16. Josefine skriver:

  Sara älskar dig, hon hälsar att hon ska ge dig blommor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *