OKLARA MÄNNISKOR

photo5907004853496948694

Ni vet oklara människor? Det är verkligen en irriterande egenskap som vissa människor har. Jag vet aldrig vad dom vill och det får mig bara förvirrad och less. Jag vet liksom inte om jag ska ”fortsätta på resan” eller ”hoppa av vid nästa stopp” liksom. Och tänk detta blandat med kärlek. Hahha, det är ju på riktigt en återvändsgränd! Oklara människor, jobbiga människor. Oklar kärlek, jobbig kärlek. Right? Säg bara som det ligger till istället för att driva runt med en människa. Det slutar oftast med att man drar ur personens liv.

Kanske måste jag dra mig snart? Jag vet inte. Jag vill inte.

Just nu försöker jag bara hålla mig kall och ta lite avstånd för jag är fett less. Men bara för att jag är less så betyder det ju inte att jag inte bryr mig. Jag bryr mig! Mycket. Men jag tänker INTE jaga efter en människa. Då har jag så mycket annat jag kan lägga min tid på.

photo5907004853496948710

Nog om det. Hej! haha. Jag lyckades inte komma iväg till skolan igår för det var för kaos ute med all snö, vilket var tur för mig för jag hatar skolan som ni vet haha! Men idag hade det lagt sig och jag var tvungen till skolan igen. Dagen gick bra och jag slutade tidigt så det var skönt! Har på eftermiddagen beställt några grejer med några presentkort jag hade fått. Spännande!

Förresten, denna veckan kommer ni få veta en superrolig sak! Kan hinta med att det har med min födelsedag att göra. Så gissa på ni! Snart ska ni få veta och jag är sååå taggad på att berätta!<3333

Trotts oklara människor så är jag glad ändå. Har nyss börjat skriva med en människa, får se vad det leder till men personen är riktigt trevlig i alla fall. :)

Ser väldigt mycket fram emot helgen faktiskt, eller a, det gör jag ju alltid! Men på fredag ska jag faktiskt på en konsert. Jag har fått en VIP-inbjudan till Marcus & Martinus konsert i Göteborg och sen en inbjudan till ett meet & greet efteråt för att träffa dom. Dom är riktigt duktiga artister så det är ju jätteroligt att jag fick denna inbjudan och det tackar jag inte nej till! Roligt ska det i alla fall bli och ja, kameran hänger med!

Denna låten och texten är såå klockren verkligen! Älskar hennes musik!

8 kommentarer

8 kommentarer på “OKLARA MÄNNISKOR”

 1. JonnaAhnberg skriver:

  Känner samma som du. Har en väldigt nära kompis som säger att hen älskar mig och bryr sig om mig, men hen visar inte det minsta tecken. Hen är en av mina få vänner som jag verkligen bryr mig om mycket och vi har varit vänner sen vi var små. Men nu vet jag inte vart jag står hos hen längre:(

 2. ok skriver:

  Melanie Martinez :) Så bra, Pacify Her är en av mina favoriter.

 3. Elin skriver:

  Förstår att det inte är du som har valt att bli inbjuden eller vad man ska säga :). Men tycker det är så synd, att inte ett ”superfan” får den tiden med dem istället. Men du får ha så kul! :D

 4. Strateg skriver:

  Kärlek är aldrig enkelt. Det är(nästan) alltid komplicerat. Hjärtat gör sina egna val. Jag har sett det många gånger hos andra och upplevt det själv.

  Kärleken går kors och tvärs över alla förväntningar och föreställningar.

  Markus & Martinus är duktiga, men du är bättre. Mycket bättre. Du vet bara inte om det ännu. ;)

  Det är inte lätt.

 5. Strateg skriver:

  Kolla in pinterest! Där finns det många fina bilder på allt sånt som du håller på med. Och en massa mer. Skapa ett konto och välj själv vad du vill titta på. Här är ett exempel, men det finns mycket annat också, som t ex kost & motion, träning, mode m m.
  Bra inspiration och uppmuntring under tråkiga och kalla vinterdagar med mycket snö!

  :)

 6. Strateg skriver:

  En bild från pinterest som jag tycker är fin! ;)

 7. Nara Al-Kattan skriver:

  Vad heter filmen som handlade om mobbning som du kollade på? Du filmade lite och la upp på snapchat att den filmen var jättebra. Så jag undrar bara vad den heter! Tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *