EN DAG KVAR

photo5913344388434602037

Yes, fredag imorgon och sen heeelg! Ska bli så härligt verkligen.

Idag har det väl varit en hyfsad skoldag. Mycket i psyket som tar på mig men jag kämpar på som alltid! Ska verkligen bli skönt att få göra videon där jag berättar om  ”Vad hände sen?”, och den kommer när jag fått sommarlov. Men det är inte långt kvar nu, runt 3 månader och sen är jag fri från allt skit och kan sätta mig ner och gå igenom allt. Det ska bli skönt för både min del, att jag kan lätta på hjärtat och skönt för er del att få veta vad som hänt.

Ni vet den där roliga saken jag ska berätta som handlar om min födelsedag? Det kommer ni få veta nästa vecka – håll ut, det är värt det!

Ikväll ska jag och syrran kolla ikapp på TVD, vi har missat några avsnitt på grund av att jag har haft mycket i skolan. Sen måste jag även plugga, *suck*.. Är så nervös inför nästa vecka för jag kommer ha två nationella prov. Hjälp!

Förresten så borde ni verkligen gå in och läsa DENNA artikeln! Den heter ”Jag mobbade henne – precis som alla andra”, verkligen värt att läsa!

2 kommentarer

2 kommentarer på “EN DAG KVAR”

 1. Strateg skriver:

  De (barnen) mobbar för att de inte mår bra. Det är samma rutin i vuxenlivet. Då letar man efter en syndabock, ett offer som alla kan lägga skulden på. Trycket i skolan har politiska grunder och diskuteras dagligen i radio och TV. Sverige är ett av de få länder som inte har hemskolning. Rent lagtekniskt är det tillåtet, men i praktiken är det omöjligt att hemskola barnen. Det beror på att staten vill behålla kontrollen över barnens åsiktsbildning.

  När du kommer ut från skolan har du mer tid att utveckla ditt geni utifrån dina egna förutsättningar.

  Jag anser personligen att staten ska ha så lite som möjligt att göra med skolan. Det sparar både skattemedel och människors hälsa.

  Jag tror på kärlek, inte rädsla.

 2. Ellen Johansson skriver:

  Du är verkligen grym Lisa! Älskar din blogg <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *