MARCUS & MARTINUS KONSERTEN + TRÄFFEN

photo5920314252772616136photo5920314252772616134 mm

Hej på er! Det var några dagar sedan jag uppdaterade bloggen, det beror på att jag ville fixa klart och få ut vloggen från i fredags när jag var på Marcus & Martinus konserten och sen när jag träffade dom en snabbis efteråt.

Jag hade det jätteroligt den kvällen! Det var ett riktigt ös i arenan, killarna var riktigt grymma, jag sjöng med i låtarna och hade det jätteroligt! Jag var helt överväldigad över hur många av er jag träffade den kvällen, det var sinnessjukt kul verkligen!

Efter konserten gick vi över till Gothia Towers där vi mötte upp en kvinna från deras team och sen ett gäng andra som också skulle på meet & greetet. Sen tog vi hissen upp till ett konferensrum och dit kom killarna sen. Det var inget långt utan det gick snabbt – killarna var ju säkert trötta så det var förståeligt. Alla fick en bild i alla fall och dom var skithärliga båda två verkligen!

Lite komiskt hur folk i kommentarerna under bilden jag la ut på Instagram diskuterade hur långa dom är. Jag var faktiskt själv förvånad över hur långa dom var haha! Jag är 1,64 ungefär, så dom är runt 1,70 ungefär. Till er som bryr er hahaha

Vloggen är ute i alla fall och den kan ni se här under!

FotorCreaated

2 kommentarer

2 kommentarer på “MARCUS & MARTINUS KONSERTEN + TRÄFFEN”

  1. Strateg skriver:

    Du är ju skitsnygg både i kort och långt hår! Och du vet hur man klär sig också.

    Jag har inga bilder eller musikvideos som passar, du har skjutit allt i sank med din skönhet.

  2. Wilma skriver:

    Hej, så snygg outfit och som flera har skrivit du passar otroligt bra i alla hårfärger och längder!!😝 Jag undrar i alla fall vad dina jeans är ifrån de var ju skitsnygga!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *