NATIONELLA PROV

photo5940394281443370947photo5940394281443370946photo5938466987883735150

Hej på er! Det var några dagar sedan jag uppdaterade bloggen och det beror på skolan. Jag har haft en väldigt stressig vecka med nationella prov och som ni vet så stressar dom upp mig otroligt mycket.

Jag blev otroligt otroligt trött resten av dagen efter jag hade gjort nationella så när jag kom hem tog jag bara det lugnt för att sen förbereda mig inför nästa prov.

Som ni kanske läst i tidningen så hade 2 av de 3 ämnen man kunde välja mellan att skriva om på nationella läckt ut på sociala medier innan fredagen. Jag blir väldigt bekymrad faktiskt. Liksom, tanken bakom det var ju att man skulle få tag i det dagar innan för att förbereda sig, sen gå in på provtillfället och låtsas som ingenting medans man redan fått förbereda sig och börjat planera vad man ska skriva om. Det är bara ett sånt oärligt beteende. Min lärare berättade på fredagen när jag skulle göra provet att skolverket hade sagt att rektorn på varje skolan fick ta beslut om man skulle ta ett extraprov istället för det riktiga provet, men eftersom min skola är så otroligt liten så valde rektorn att ta det vanliga provet. Och min lärare sa att det är sämre att ta extraprovet för att då får man inget genomsnittligt betyg på Svenskaproven eller något sånt, kommer inte ihåg hur det var exakt. Antar att det kanske är lättare att sprida på en större skola också. Jag gjorde i alla fall det vanliga provet.

Nu är i alla fall alla delar i Svenska np klart så det är skönt och jag är nöjd med min prestation.

Idag är mina brorsor Daniel och Mats på besök, dom har flyttat sen ett tag tillbaka. Dom har inte varit här jättelänge men vi har spelat spel ett bra tag och det är ju kul :) Sen har vi ätit middag och ska snart ta en fika, mums!

12 kommentarer

12 kommentarer på “NATIONELLA PROV”

 1. Sofia skriver:

  Faktiskt så var alla 3 ämnena ute på fredagen + även reservprovet….

 2. Anders skriver:

  Keep it up! Lycka till Lisa.

 3. youtube.com skriver:

  hello there and thank you in your info – I have definitely picked up something new from proper here. I did however expertise several technical issues the use of this website, since I skilled to reload the site many instances prior to I may just get it to load properly. I have been puzzling over in case your web hosting is OK? No longer that I am complaining, but slow loading cases times will often affect your placement in google and could damage your high-quality score if ads and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Well I’m adding this RSS to my email and can look out for much more of your respective intriguing content. Ensure that you replace this once more very soon..

 4. Davida skriver:

  Howdy! Quick question that’s entirely off topic.

  Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when viewing from my iphone 4.
  I’m trying to find a theme or plugin that might be able to resolve this problem.

  If you have any recommendations, please share. Many thanks!

 5. Jeffry skriver:

  excellent points altogether, you simply received a logo new reader.

  What may you recommend in regards to your post that
  you just made a few days in the past? Any sure?

 6. Magnificent beat ! I would like to apprentice even as
  you amend your web site, how can i subscribe for a weblog site?
  The account helped me a appropriate deal. I have been tiny bit familiar of this your broadcast provided vivid
  clear concept

 7. Austin skriver:

  Schwab Intelligent Portfolios invests in Schwab ETFs.

 8. Erin skriver:

  Buyers do pay direct and oblique prices.

 9. Abdul skriver:

  Now it’s time to choose your particular investments.

 10. Micki skriver:

  Consider investments that provide fast annuities.

 11. Michaela skriver:

  And this is an investment danger price taking.

 12. Tory skriver:

  Schwab Intelligent Portfolios invests in Schwab ETFs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *