IMORGON FYLLER JAG ÅR!

photo5951834399282669514 photo5951834399282669515 photo5951834399282669516

Hej på er! jag ser så mycket fram emot morgondagen, inte bara för att jag fyller år utan för att jag kommer spendera dagen i Nordstan Göteborg med er!! Det ska bli så kul! Mer info om det står ex. på Instagram! Är dock rätt nervös, blir alltid det dagen innan ett event och speciellt innan eventet på själva dagen det gäller. Men det är bara bra tror jag, man blir taggad!

Jag har fixat mina naglar för detta tillfället och jag är skitnöjd verkligen. Är dock lite ovan med att ha så långa naglar haha men man vänjer ju sig! Det ända som är riktigt dåligt med långa naglar är att jag inte kan spela gitarr.. Men det får jag leva med nu ett tag haha!

Jag har förresten lyckats få Ida att kolla på PLL med mig, jag har själv sett massa av säsongerna men jag vill att hon också ska kolla! Först ville hon inte alls men till slut lyckades jag få henne att kolla på det med mig och såklart gillar hon det också haha! Så det är riktigt kul!

Nu ska jag gå och förbereda lite saker inför morgondagen! Hoppas vi ses där :)

14 kommentarer

14 kommentarer på “IMORGON FYLLER JAG ÅR!”

 1. Jenniey Love skriver:

  Grattiz på födelsedagen! Hoppas du får en super härlig dag. kramiz<3

 2. Yasmin Sara Johanna Carevin skriver:

  Grattis <3

 3. Strateg skriver:

  Grattis på födelsedagen! :)

 4. Anna skriver:

  Hej Lisa!

  Detta kanske blir helt random nu men…. jag la precis upp ett jättelångt inlägg på min blogg om mobbningen jag blev utsatt för… Jag tror att du känner igen dig lite, så förstår om det blir jobbigt att läsa och så! Men jag ville bara dela med mig. Det är inte lätt att vara utsatt och jag vill bara visa att det finns en ljus framtid, bara du tror på den. KRAM

  Inlägget finns på: http://nouw.com/annaeriicsson

 5. Agnes Tar Över skriver:

  Omg PLL är bäst!!
  Vilken är din favoritkaraktär??
  Min är nog Emily :)
  Du är bäst!

 6. Melis skriver:

  Va fina lösnagel

 7. Grazyna skriver:

  Thanks for the marvelous posting! I certainly enjoyed reading
  it, you’re a great author. I will always bookmark your
  blog and definitely will come back sometime soon. I want to encourage
  that you continue your great posts, have a nice evening!

 8. Rachele skriver:

  Now it is time to choose your specific investments.

 9. Donnell skriver:

  Contemplate investments that offer quick annuities.

 10. Kent skriver:

  Monetary advisors enterprise is folks business.

 11. Brandon skriver:

  That is true for funding recommendation as nicely.

 12. Wilbur skriver:

  And this is an investment risk value taking.

 13. Elvis skriver:

  A monetary advisor is your planning partner.

 14. Louisa skriver:

  A monetary advisor is your planning partner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *