SHOPPING

P2550360 P2550363 P2550005P2550003

Här är lite nya grejer jag köpt på det senaste. Det på den första bilden köpte jag för typ två dagar sedan och det från The Body Shop för typ någon månad sedan.

Från H&M köpte jag chokers, ett hårband och en fejkpälsboll som man kan hänga på exempelvis väskan eller nycklarna.

Sen från Kicks köpte jag lösögonfransar och sen från The Body Shop köpte jag lite hud- och kroppsvårdsprodukter.

Det från TBS köpte jag med ett presentkort jag fick i födelsedagspresent av mitt YouTube-nätverk Splay. Jag måste säga att jag blivit lite obsessed med dom produkterna och jag vill gärna köpa lite annat därifrån!

16 kommentarer
Detta inlägget postades i: Nytt.

16 kommentarer på “SHOPPING”

 1. Strateg skriver:

  Jag brukar köpa ”Rainforest Shine Shampoo” och ”Honeymania Shower Gel”.

  Båda produkterna är inköpta på Bodyshop och är därmed både fairtrade och djurvänliga.

  :)

  Snygg väska, btw.

  Här är en sång till kvinnan med ett hjärta av guld.

 2. Thelma skriver:

  Vad fina saker! <33

  1. Hampus skriver:

   Gå o dö

    1. Hampus skriver:

     Förlåt jag var full och kåt haha vill du ha lite👉👌🏻

     1. Leyla skriver:

      ETF DIN JÄVLANS ÄCKLIGA GUBBE VAFAN GÖR DU HÄR OCH NEJ JAG VILL INTE HA DET MED DIG FÖR DU E SÅ JÄDRANS ÄCKLIG

     2. Hampus skriver:

      Skyll dig själv Bye förresten jag e 16

 3. Annieeee skriver:

  Snyggt

 4. Linnea skriver:

  Liksom annieeee du ör så himla äcklig jag vet inte vem du e men du e en f*cking idiot

 5. Annieeee skriver:

  Vad varg jag gjort dig liksom

  1. Linnea skriver:

   OMG JAG FICK NYSS REDA PÅ ATT DET VAR FEL ANNIE SNÄLLA FÖRLÅT OMG

   1. Annieeee skriver:

    Man ska ändå inte skriva sånt men aja nu glömmer vi det här vänner?

 6. Karolin skriver:

  HALLÅ det där kallas nätmobbning hur fan kan man reta en person och inte veta vem personen e. Det är sånna kommentarer som får folk att må dåligt

  1. Dolly skriver:

   Wtf asså Linnea sa bara det hon tyckte

 7. read more skriver:

  I simply want to say I am just new to blogging and certainly savored this page. Likely I’m going to bookmark your blog post . You definitely come with impressive well written articles. Thanks a lot for revealing your web site.

 8. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *