LÅNGFREDAG

photo6019359394074044652 photo6019359394074044651

Trenchcoat//ONLY  Linne//GinaTricot  Byxor//Manieredevoir  Skor//Gant  Väska//Ebay  Solglasögon//Bikbok

Ja, det är Gant-skor och jag fick dom för typ två år sedan då jag hade på mig dom under en photoshoot för en klädkollektion jag skapade. Väldigt sällsynt att se mig i den typen av märkesskor haha, jag vet, men dom passade till outfiten.

Idag är det långfredag, eller ja, dagen är typ slut men ändå. Jag har inte hunnit med så mycket då jag hade lite sovmorgon för att jag la mig sent igår på grund av att jag såg en film. Sen grejade jag här hemma, bytte bland annat ut mina gamla högtalare till ett par nya jag köpt. Dom är så bra verkligen, jag hade bra bas tidigare men nu är det till och med ännu bättre. Älskar. Sen har jag varit i kyrkan från från fyra till typ åtta, då det är långfredag. Så det blir två kyrkbesök denna veckan då jag ska dit på söndag också, kul!

Imorgon blir det stallet, ska bli väldigt roligt!

7 kommentarer
 • besviken

  trenchcoaten finns ju inte ens på onlys hemsida.. så tråkigt ._. ville så gärna ha en likadan</3 rip

 • Hanna

  WOW vad snygg du är Lisa!

 • http://prinsessanjenniey.blogg.se/ Jenniey Love

  Otroligt fin outfit<3 kramiz<3

 • Michelle Lindh

  Hehe ingen hade nog sett att det var Gant skor om inte du nämnt det. Ser ju annars ut som tygskor bara. :) tänkte när du skrev ovanligt att se dig i märkesskor. :) Men fin outfit!

 • TRÖTTEFTERLETAT5TIMMARFÖRENKAP

  men kan du snälla länka kappan? har letat ihjäl mig efter den… sjukt irriterande när kända folk inte kan skriva art deras kläder kommer ifrån.. de finns bara 4 kommentarer o är övertygad att Lisa läser dom allihopa ._.

 • Sara Fransson

  Jättesnygg outfit! En fråga – jag prenumererar på din Spotifyprofil, men det är bara några spellistor som är offentliga. Du har så sjukt bra musiksmak, så skulle du inte kunna sätta ihop en spellista på låtar som du gillar just nu som man kan lyssna på? :)

 • Hanna

  Vad fin du är