TRÖTT PÅ ATT VARA SJUK

FotorCreated5photo6048651071032764336

Efter att jag var i Göteborg i tisdags så blev jag sjuk och är fortfarande det tyvärr. Hatar verkligen att vara sjuk! Man blir så trött och svag i kroppen och klarar inte av att göra något. Så det jag gjort dom senaste dagarna är att läsa, jag har läst otroligt mycket verkligen! Det är egentligen bara skönt för jag älskar verkligen att läsa, det är så avkopplande och nu när man måste koppla av för att man inte orkar göra något annat så är det perfekt!

Här om dagen var jag i stallet för jag antog att jag hade blivit bättre men jag blev bara sämre efter det. Men det var roligt i stunden! Vi släppte Boppan och två små i paddocken och dom var väldigt pigga.

Men imorgon så vill jag inte vara sjuk längre, kan ju inte riktigt lotsas att vara frisk men ska göra ett försök! Jag ska ut på en morgonpromenad (har inte klarat av det nu de senaste dagarna), inte joggingtur för det kommer jag inte klara då jag är sjuk som sagt. Men frisk luft måste jag ha för att starta ”vara frisk dagen”. Sen ska jag filma en video tänkte jag! Får se vad det blir för någon, är öppen för förslag men jag har en ide om jag inte kommer på något bättre.

4 kommentarer

4 kommentarer på “TRÖTT PÅ ATT VARA SJUK”

 1. ellenmarie skriver:

  först vill jag bara säga att du är fantastisk och en underbar person!!! och sedan skulle inte du kunna visa alla böcker du äger typ en bookshelf tour skulle vara roligt att se

 2. Hanna skriver:

  Går du i skolan just nu eller hur gör du? :D
  förresten jag längtar efter videon om din skolgång (om du fortfarande tänker göra den)!
  Kramis!

 3. Uuk skriver:

  Men omg du är inte sjuk, vem fan sminkar sig när man är fett sjuk?

 4. Alice skriver:

  Hej Lisa ja undrade bara var den där adidas inspirerade Harry Potter hoodien du har haft på dig på din My story är ifrån..? Den är verkligen skiiiit snygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *