TECKNING

photo5765090462498138381photo5765090462498138383 photo5765090462498138378(1)

Jag börjar bli frisk nu äntligen! Jag mår inte dåligt på samma sätt längre utan nu är det bara att min näsa rinner. Så det känns jättebra, asså inte att min näsa rinner men att huvudvärken och sånt är borta haha!

Idag har jag fixat och donat mycket här hemma. Jag har tvättat massor, alltså typ 3 omgångar så det är kanon. Sen har jag städat mitt rum lite, tränat lite oså. Jag kan inte gå ut och springa än för det är kyligt ute så jag tränade lite smått i mitt rum och det funkar ju också!

Jag är rätt nervös inför imorgon, kan inte säga vad jag ska göra men jag har haft lite magont idag inför detta. Kommer ta upp det lite kort i en video framöver.

Som ni kanske vet så gillar jag att rita en del och här får ni se en bild jag ritade här om dagen, ni får gärna kommentera om ni vill se mer utan vad jag ritar! Är verkligen inget proffs men det kanske är kul ändå?

6 kommentarer

6 kommentarer på “TECKNING”

 1. Ellen skriver:

  Vill absolut se mer av vad du ritar! Du är så otroligt duktig. Jag kan inte ens åstadkomma något sådant. Det är verkligen skönt när man börjar känna sig som sig själv igen efter att man varit sjuk. Hoppas att det går åt rätt håll nu. Såg i ett inlägg att du läste massor när du var sjuk; undrar om det kommer en till video med böcker du läst eller köpt. Ärligt talat så är de dem videor jag tycker mest om då jag älskar att läsa. Kram

 2. Hillevi skriver:

  Jag vill absolut se mer av det som du ritar! Du är fantastisk!

 3. Tuwa skriver:

  Vill se mer av dig när du ritar! Du är ju jätte duktig!!

 4. Theresa skriver:

  Va duktig du är på att rita Lisa💕
  Skulle vara skoj att se fler bilder som du har rita🌸

 5. Madde skriver:

  Vad kommer den där tröjan ifrån? Den ser såå mysig ut!

 6. Scot skriver:

  Great post, thanks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *