ÄNTLIGEN I LEKSAND

photo5776035508047162044(1) photo5776035508047162045(1) photo5776035508047162046(1)photo5776035508047162047(1) WOW vilken dag jag har haft! Jag har rest i nio timmar idag – började vid åtta i morse och kom fram vid fem på eftermiddagen. Det tog verkligen på krafterna men det är så härligt att äntligen vara framme i Leksand! Vad jag har längtat!

Tidigare när jag har åkt på ”uppdrag” jag vi bott i ett hotellrum men nu har vi en lägenhet för oss själva vilket känns så sjukt bra! Jag uppskattar space när jag är ute på uppdrag eftersom blivit en rätt ångestladdad människa efter att jag gått igenom under de senaste åren. Det kan därför vara lite jobbigt för mig att bo i ett främmande hotellrum på ett främmande ställe. Så jag är riktigt tacksam över detta!

Jag hoppas innerligt att internetet här är på min sida så att vloggen från idag kommer upp imorgon! Påtal om imorgon så är det ju ”Barnens Valborg i Leksand” som jag är här för. Jag kommer ha en pop-up för mitt smink ”Misslisibell” där man kommer kunna träffa mig och köpa mitt smink om man så önskar. Det kommer vara från kl.13-16 vid Hembyggdsgårdarna i Leksand! Bor ni i närheten får ni jättegärna komma förbi.

4 kommentarer

4 kommentarer på “ÄNTLIGEN I LEKSAND”

 1. Petra skriver:

  Ha det så kul imorgon Lisa hoppas att det kommer en video från leksland snart

 2. Amy Hallin skriver:

  Vart ligger Leksand

 3. Jenniey Love skriver:

  Hoppas du får en super härlig dag i Leksand. kramiz<3

 4. Elenor Britts skriver:

  Hej Lisa. Tyvärr så kan jag inte komma till Leksand. Jag vart så himla glad när du skulle till min gamla hemby. Men jag har fått ett förhinder så tyvärr kan jag inte komma. Men skulle bli så glad om du kunde komma till Falun i sommar. Kram jag älskar det du gör. Skulle vara kul att se dig visa ditt smink. Massa kramar till dig från mig älskar dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *