NU ÄR DET DAGS!

FotorCreated

Ååh, idag är det äntligen dags! Jag kommer ha en pop-up under ”Barnens Valborg i Leksand” mellan kl. 13-16. Så otroligt kul! Jag har fixat mig, ätit en god brunch och sitter nu och inväntar att jag ska bege mig till hembyggdsgårdarna. Vädret är på vår sida idag vilket jag tackar för! Det är jättesoligt med en klarblå himmel. Det kan inte bli bättre!

Hoppas vi ses!

5 kommentarer

5 kommentarer på “NU ÄR DET DAGS!”

 1. Mathilda skriver:

  Kan du ha pop upp i Karlstad eller Örebro någon gång? Skulle så gärna vilja träffa dig!

 2. Frida skriver:

  kan du inte ha en pop upp i kungsbacka snälla skulle gärna vilja träffa dig! du kan ha den typ ha den på kungsmässan eller någonstans. kanske också på freeport

 3. Amanda Carlsson skriver:

  Vill så gärna träffa dig och är så avis på att du ska vara i Leksand den tiden på året då jag inte råkar vara där 😕

 4. Linn Olsson skriver:

  Lisa kan du ha en pop upp i Malmö någon gång??? Hade blivit så glad om du hade gjort det. Love you btw❤️❤️❤️

 5. lollo skriver:

  hej lisa! Jag och många andra skulle uppskatta om du gjorde en video om din skolgång. Jag har det själv lite kämpigt i skolan och jag har sett fram emot att du skulle göra den videon så himla länge. Jag blev bara lite besviken när du sa att du inte skulle göra den. Såklart är det ju ditt val, men jag vill iallafall att du ska veta att jag längtat efter den ända sedan du nämnde det första gången. Ha det bra!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *