SÅ SPÄNNANDE

photo5814437871497619662

Jag har riktigt roliga och spännande saker på gång just nu! Fått ett par riktigt spännande mejl den senaste veckan och jag tror verkligen att det kommer bli något sjukt nice utav detta. Mer kan jag inte säga tyvärr men jag är riktigt taggad ska ni veta!

Idag har jag gjort något spännande och det var att jag filmade en riktigt nice video. Det tog över två timmar att filma den och jag blev sjukt nöjd med resultatet! Ni har säkert några gissningar efter att ha sett min Snapchat story! Ska sätta mig och redigera videon ikväll för är riktigt taggad på att få upp den på kanalen.

5 kommentarer
 • Anonym

  Lisa testar…ksk?!❤

 • Ida

  Jag hittar inte din snapchat? Jag sökte på Realmisslisibell??<33

 • Ida

  haha det var inget. råka stava med två L

 • Alva Johansson

  Längtar tills att få se den. Om du är nöjd med den är den videon säker super bra. Hoppas att du läser mitt mail snart som jag skickat idag.

  • http://misslisibell.se/ Misslisibell

   Roligt att höra! :)