SCAR → THE LION KING

3

2

4

6

Min nya video är ute där jag transformerar mig till Scar från Lejonkungen! Jag har såklart inte själv kommit på att man kan sminka sig till Scar då det finns massor av tutorials på YouTube men jag ville testa att göra en själv.

Har ni sett videon, isåfall vad tyckte ni?

11 kommentarer

11 kommentarer på “SCAR → THE LION KING”

 1. Julie skriver:

  Jag är ju en riktig disneynörd så jag älskade videon! Tyckte även att det blev väldigt likt. Du har sådan talang, Lisa! Skulle gärna vilja se fler Disney tutorials i framtiden.
  Kram <3

  1. Misslisibell skriver:

   Tack så mycket, jag älskar också Disney!! :D

 2. Lotta skriver:

  Såååå bra video, Lisa!! <3 Jag följt dig snart 4 år och jag älskar dig verkligen! Du verkar som en sådan mogen, snäll och rolig tjej. Hoppas din dag blir toppen idag<3 xoxo

  1. Misslisibell skriver:

   Tack, vad glad jag blir! :))

 3. Jenniey Love skriver:

  Så grymt snyggt gjort! Du är super duktig! kramiz<3

 4. Alva Johansson skriver:

  Jag älskar disney och hade ett maraton med disney filmer då jag kollade på massor av filmer från disney. Men min favorit r ju lejonkungen den filmen är så mysig och bara helt fantastisk. Sminkningen var helt otroligt bra. Jag började med att läsa din blogg för 1 vecka sen och såg att du hade yt 3 dagar efter jag läst din blogg. Vi har mycket gemensamt har jag sätt nu när jag hade maraton på din yt kanal. #ÄLSKARDOUWEBOB

  1. Misslisibell skriver:

   Vad kul att höra! Älskar Disney jag med! :D

 5. Anonym skriver:

  Grymt!❤

 6. Amanda Linder skriver:

  Såååå grymt!! 😻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *