SOM JAG TAGGAT INFÖR DETTA

IMG_20170513_161205_629 IMG_20170513_194513_513 IMG_20170513_194324_715

Idag är det äntligen dags för Eurovison Song Contest 2017 och jag är så taggad! Jag har kollat varje år genom typ hela mitt liv och är lika taggad varje år för att kolla. Och vi har införskaffat snacka idag inför kvällen!

Ska ni kolla? Vem hejar ni på?

Förresten, Det är så otroligt roligt att ni uppskattade video jag på ut igårkväll! Det är sjukt kul att läsa alla snälla kommentarer. Men som jag skrev i beskrivningen och i videon så har jag inte kommit på idén att göra en Scar-sminkning själv. Det finns en hel del sådana tutorials på Youtube redan men jag ville göra en jag med.

Jaja, jag ser fram emot kvällen och jag hoppas ni gör desamma! xo

8 kommentarer
 • Elin

  Vart köpte du tröjan/hoodien?

  • http://misslisibell.se/ Misslisibell

   Jag köpte den på en Vintage butik! :)

 • Hej

  Åå vad är det för gott på bilden???

 • Sofia Gustavsson

  Alltid svårt att välja en riktigt favorit bland så många låtar…. Med jag röstade tillslut på Moldavien och Cypern… Annars gillade jag ju Sverige… Och låten som vann var väl helt okej den med (fast bättre när han gjorde duett med systern efter vinsten)

 • Niklas Tillman

  Hej Lisa jag undrar om du någon gång har blivit kompis med ett fans och sedan undrar jag hur man kan ta kontakt med då jag är väldigt emot mobbing och är i en väldigt lik situation som du när det gäller kompisar.

  • Niklas Tillman

   Och jag heter inte Niklas Tillman de är min pappas namn jag heter Felicia och är 15 år 💞💕

 • Alva Johansson

  Jag kollade på Esc hejade inte på någon speciell men all var ju bra på sitt egna sätt!

 • Love Nilsson

  kolla allt godis innehåller gelantin till och med stimorol tuggummi innehåller gelantin