VANN RÄTT LÅT?

photo5819033636828195483Jag älskar Eurovison Song Contest, det är verkligen en höjdpunkt på året som jag längtar ihjäl mig till! Jag och min familj har alltid gjort så att vi inte kollat på semifinalerna oså utan vi kollar bara på the grand final. Det blir enligt oss lite roligare då för att man inte vet hur låtarna går och man får diskutera med varandra vilka låtar vi gillar och inte. Men det hade ju varit kul att följa hela tävlingen också genom alla semifinaler och konferenser och så nu när jag tänker efter… Får ta med mig den tanken till nästa år haha!

Förra året genom Eurovision blev jag helt besatt av Douwe Bob och hans musik som ni antagligen inte missat haha! Jag har verkligen älskat honom och hans musik sen dess, den har hjälpt mig väldigt mycket! Men asså i år så har jag inte alls fått någon wow-känsla för någon artist. Kanske är lika bra haha!

Det är liksom ”jaha, den artisten var bra och jag kan gärna lyssna på låten men inget mer än så.” Men jag är sån att jag fastnar inte lätt för artister utan jag kan lyssna på några låtar och digga dom men inte mer än så. Men Douwe har jag älskat sen förra Eurovison och det lär stanna så haha.

Vinnarlåten i år – vad tycker jag? Jo, jag tycker att det är en jättefin låt men det är inte något som jag skulle lyssna på massor. Kanske några gånger för att höra hur den gick men jag tror inte att den kommer spelas på repeat här hemma. Men charmig är han!

Men här kommer dom bidragen jag gillade mest!

Moldovien, Hey, Mamma!, SunStroke Project

Deras låt diggar jag fett mycket och den har jag lyssnat på en del efter esc! Och kom igen, dansen dom gör är väl för härlig haha! Och det är så kul för dom var ju med 2010 där dom sjöng med Olia Tira. Jag kommer verkligen ihåg hur mycket jag älskade hennes klänning hon hade på sig hahha!

Norge , Grab the Moment, JOWST

Diggar denna också, så sjukt degig!

Belgien , City Lights, Blanche

Åååh, sån härlig låt! Och är det bara jag som tycker att hon låter lite som Adele? Det kan inte bara vara jag som tycker det! :)

Vilken låt gillade ni bäst?

10 kommentarer
 • Emmy

  I can’t go on med Robin bengtson

 • Niklas Tillman

  Hej Lisa jag undrar om du någon gång har blivit kompis med ett fans och sedan undrar jag hur man kan ta kontakt med då jag är väldigt emot mobbing och är i en väldigt lik situation som du när det gäller kompisar.

 • Niklas Tillman

  Och jag heter inte Niklas Tillman de är min pappas namn jag heter Felicia och är 15 år 💞💕

 • Madeleine

  Kan du inte göra en till vloggvecka? Älskar dina vloggar när du typ åker till affären, lagar mat eller hänger med din mamma hahah😂

 • Alva Johansson

  Jag fasnade verkligen inte fär någon speciell låt men alltså han som vann hade ju en gullig låt men jag lyssnar inte heller på sånt.

 • Viktoria

  Mina favoriter var Cypern, Bulgarien, Frankrike och Ukraina! Irland var ganska också bra fast de gick tyvärr inte till finalen. Frankrike var dock min absoluta favorit!

 • Saga

  Alltså din outfit på den där bilden 😍😍😍 10/10

 • Emilia Nävertun

  Jag såg inte hela för att jag somnade så jag vet inte riktigt.

 • Sofia Gustavsson

  Låten som vann var ju okej… Även om den inte direkt fastnade. Tyckte den var bättre när han sjöng med sin syster efter vinsten.
  Hejade själv på Cypern, Moldavien och Sverige.

 • Nellie Schönbeck

  Jag tyckte om Norge, Moldavien, Australien och Österrike :)