VART KOMMER MINA KLÄDER IFRÅN?

Ni har frågat väldigt mycket om vart mina kläder kommer ifrån så här kommer det. Men kom ihåg att plaggen kanske inte finns kvar längre att köpa!

Untitled collage(2)

Kappan kommer ifrån märket ONLY och byxorna kommer ifrån Manière De Voir.Untitled collage

Denna tröjan har det frågats otroligt mycket om! Grejen är att jag följer en hel del Harry Potter konton på Instagram om det var ett konto som la ut en bild på tröjan och länkade till en random sida där man hade en viss tid på sig att beställa ifrån. Så jag vet inte vart man kan hitta den! :(Untitled collage(1)

Denna tröjan kommer ifrån Chiquelle! :)photo58029698148960606701

Den röda skinnjackan kommer ifrån affären Chelsea i Göteborg och jeansen kommer ifrån Chiquelle.photo5778287307860846905

Här har jag använt mig av en långärmad lång cardigan som jag tror kommer ifrån Chelsea. Fick den för flera år sedan så jag kommer inte ihåg exakt! Det plagget jag har över är egentligen en bikerklänning från H&M som jag inte stängt helt enkelt! :)

Är det något mer ni undrar över så kommentera det gärna här under!<33

4 kommentarer

4 kommentarer på “VART KOMMER MINA KLÄDER IFRÅN?”

 1. Miran skriver:

  Hej jag undrar var ett var dina tränings-set kommer ifrån. Har för mig att det var grått eller grönt mönstrat och hade neon rosa kanter på både överdel och underdel. Tacksam för svar!! Hittade inget svar bland kommentarerna på instagram.

 2. Anna skriver:

  Kappan på första bilden är sjukt snygg! och såklart älskar jag din ”always-tröja” ;)

  http://nouw.com/annaeriicsson

 3. Tilda skriver:

  Heej, jag undrar vart du köpte din svarta adidasryggsäck och hur mycket den kostade.❤️❤️

 4. anonym skriver:

  Skorna från fjärde outfiten??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *