FINA STOCKHOLM!

P2730115P2730013-2 P2730188P2730127-3

Idag har det varit en riktig blandad dag! Som ni kanske läste under min senaste instagrambild så hade jag en riktigt jobbig förmiddag, berättade inget utförligt men får se om jag förklarar allt i vloggen jag ska filma imorgon.

Men efter allt tumult på förmiddagen så kunde vi sen åka till busstationen för att ta bussen till GBG Central. Det var så otroligt mycket folk på bussen så vi behövde stå upp hela vägen, alltså 1 timme. Och sen var det två tvillingbebisar som gallskrek hela vägen, riktigt jobbigt i längden. Men vi kom tillslut fram till GBG och därifrån tog vi tåget till Stockholm.

Vi kom fram runt halv sex men det tog oss ett tag att hitta till hotellet. Men vi hade tillslut checkat in, lämnat sakerna på rummet, köpt lite mat att äta och sen gick vi ut på stan. Nu i mina ”äldre dar” (haha) så har jag verkligen börjat uppskatta att bara gå runt och kolla på omgivningen, det är riktigt härligt! Så vi gick till slottet, regeringsbyggnaden, kajen, gamla stan och jag fotade mycket på vägen.

Jag har trots en jobbig förmiddag haft en väldigt bra dag och jag ser fram emot morgondagen då jag ska på ett ”jobb” och det kommer en video på det! :)

5 kommentarer

5 kommentarer på “FINA STOCKHOLM!”

 1. Hebba skriver:

  Hahhaha älskar dig😂😂❤️❤️❤️Kul med tvillingarna Hahha blir alltid någon som skriker här i Stockholm Hahah älskar dig så fin du är i bilden 💗❤️😘

  1. Misslisibell skriver:

   Åååh tack så mycket! :)

 2. Hebba skriver:

  Kan du göra en morgon rutin/kvälls rutin eller skolavlutning vlogg😍😍😍

  1. Petra Åblad skriver:

   hebba lisa har redan slutat skolan för länge sen kolla på den här länen så försår du varför

 3. Vilda skriver:

  Var har du köpt dina byxor? Suuuuper snygga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *