NÅJA, VAD ÄR VÄL EN BAL PÅ SLOTTET..

P2730460P2730428 P2730430 P2730454-2 P2730524

Det var verkligen så roligt att gå runt på slottet i Stockholm igår! Det är verkligen något jag velat göra länge så nu kan jag bocka av det från listan haha. Det var verkligen så fint och adligt där inne men det fanns mer moderna rum också! Jag köpte två souvenirer därifrån och det var två broscher i form av kronor, superfina!

Jag la mig vid typ 1 inatt, borde inte ha varit vaken så länge egentligen eftersom jag hade en riktigt lång dag och kom hem väldigt sent, men ville lägga över massa klipp och bilder innan jag skulle lägga mig! hehe

3 kommentarer

3 kommentarer på “NÅJA, VAD ÄR VÄL EN BAL PÅ SLOTTET..”

 1. Michaela bengtsson skriver:

  Hej gumman :) Undrar var du lagt ut broscherna? :) blev jätte nyfiken på hur dom ser ut 😊 hoppas du har det bra ! ❤
  Mvh Michaela ❤

 2. Davis Trezise skriver:

  I really appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thx again!

 3. Carley skriver:

  Great post, thanks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *