WOW VILKEN TRIP!

P2730195 P2730379

Jag har faktiskt kommit hem från Stockholm sen typ två timmar tillbaka! Det har varit en väldigt kort trip men vi har gjort otroligt mycket ändå! Jag har haft det väldigt bra men såklart känns det väldigt skönt att få komma hem. Jag vet inte om ni förstått vad jag åkte upp till Stockholm för att göra och jag kan inte säga så mycket mer än att det var ett ”jobb” jag gjorde idag på förmiddagen. Det var väldigt kul och jag har såklart filmat så det kommer en video på det!

Jag har tagit såå många snygga bilder från resan och det kommer jag dela med mig av!

Något ni inte vet om mig det är att jag är väldigt intresserad av kungafamiljen och allt kungligt, tycker det är väldigt roligt att kolla på ”Kungligt med Jenny Alexandersson” så vi köpte biljetter för att gå och kolla i de delar som är öppna för allmänheten i slottet. Det var så roligt och jag har såå mycket filmmaterial och bilder därifrån!

Imorgon, eller a idag haha (klockan är ju efter tolv) ska jag efter att jag fått sömn sätta igång att redigera vloggen ifrån igår. Jag är riktigt pepp på det för jag har fått riktigt snygga klipp så det ska bli riktigt kul att sätta ihop till en video! Videon tror jag kommer ut i veckan! Sen blir det också att redigera massa bilder, *suck* det kommer ta tid men det är det ändå värt!

Godnatt! Måste sooovaaa!<3P2730158P2730134P2730179

2 kommentarer

2 kommentarer på “WOW VILKEN TRIP!”

  1. Melissa skriver:

    Trodde seriöst jag var ensam (i vår ålder) med att kolla på kungligt med Jenny Alexandersson! Älskar att följa kungafamiljen!! Vet ej om du har sett det men tv4 play har just nu en sjukt bra dokumentär som sänds i flera delar, den heter Kronprinsessan Viktoria 40 år. Kolla in den om du inte redan gjort det!

    1. Misslisibell skriver:

      haha vad roligt! Den måste jag kolla på! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *