STUDENT-FÖRBEREDELSER

P2730548

På fredag tar min bror Emil studenten så jag och mamma var i affären idag för att införskaffa saker inför det. Vi köpte mat, saker för att göra den tårtan jag gjorde i morsdagvideon och även saker att hänga runt Emils hals!

På fredag kommer det se ut så att vi åker till hans skola för att kolla på utspringet, sen åker vi hem och fixar mat och det blir pasta/kycklingsallad. Det blir ingen kyckling för mig men ja. Vi kommer ha paj och tårta som efterrätt! Mina brorsor Mats och Daniel kommer komma hit och även min syster Hanna och hennes familj. Ska bli riktigt kul att träffa min systerdotter Elvira igen, hon är ju så söt!!

Vill ni ha en video från dagen??

P2730546P2730542

3 137 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *